Crvenokose zabavne, kovrdžave darežljive - Osobine koje o vama otkriva kosa!

Boja, dužina, tip kose kao i frizura izvor su informacija o vašoj ličnosti

.

1. Crvenokose su zabavne osobe, retko kad se dosađuju i imaju dobar smisao za humor. Ponekad mogu biti sramežljive jer se boje odbacivanja.

2. Žene s kovrdžavom kosom su darežljive, otvorene prema novim idejama, te imaju sklonost da obavljaju stvari brzo i delotvorno.

3. Čvrsti i raskošni uvojci pokazatelj su kreativne osobe sa snažnom voljom, mnogo energije i osećanjima koje je vrlo lako povrediti.

4. Gusta kosa je poput gustih obrva znak tvrdoglavosti. Ove osobe imaju mnogo energije i znaju da je ulože u pravom smeru.

 

5. Ako imate ravnu kosu koju stalno kovrdžate uz pomoć figara to bi moglo da znači da vam u životu nedostaje zabava, odnosno da žudite za uzbudljivim promenama.

6. Dame s kovrdžavom kosom, koju stalno pokušavaju da ukrote "peglanjem" imaju preterano haotičan život, i žele da ga stabilizuju.

7. Preferirate poludugu kosu koja se lako održava i sređuje verovatno ste misleća osoba koja se vodi logikom u životu i čvrsto stoji iza svojih odluka.

8. Žene s dugom ravnom kosom su kreativne i romantične osobe koje su u skladu sa svojim emocijama.

 

9. Vrlo kratka kosa dobar je indikator osobe koja ne voli da se zamara sitnicama.

10. Osobe sklone komplikovanim frizurama koje zahtevaju pomno stilizovanje i mnogo vremena obično su samokritične, stalo im je do tuđeg mišljenja i uživaju da budu u sred pažnje.

11. Ako vas ljudi najčešće vide s neurednom pletenicom, punđom ili repom, tip ste osobe koja voli da ugodi drugima, a svoje potrebe stavlja na poslednje mesto.

12. Ukoliko se odlučite da se ošišate na ćelavo verovatno ste žena velikog srca, s ogromnim kapacitetom za ljubav i pozitivnim karakterom.

 

13. Neobična frizura i boja kose znak je osobe koja se ne povlađuje konvencijama, i generalno voli da se zabavlja u životu.

14. Frizure s oštrim završetkom pramenova najčešće krase logične žene, s čvrsto postavljenim ciljevima, i s malo vremena za uživanje u trivijalnim životnim radostima.

15. Žene s stepenasto ošišanom kosom su perfekcionistice u svakom segmentu života.

16. Karakter osobe je najbolje prepoznati po načinu na koji vam raste kosa – ako je linija ravna i paralelna s čelom riječ je o buntovnicama.

 

17. Ako vam kosa raste "neobuzdano" i neravno, verovatno ste imali problematično detinjstvo.

18. Ako vam kosa raste u obliku kruga, vi ste dobra devojka koja ne voli da krši pravila.

19. Ako vam kosa raste u obliku slova V, odišete tajanstvenošću i neobuzdanim seksepilom.

20. Nosite li kosu u visokom i čvrstom konjskom repu, samopouzdana ste žena sklona ispunjavanju zadatih ciljeva.

Izvor: Zadovoljna.hr