Savršeni trikovi za lepotu stari pola veka

Kada pogledate fotografije diva ili svojih baka i mama iz četrdesetih, pedesetih ili šezdesetih godina prošlog veka shvatite da su žene i tada izgledale podjednako lepo kao i danas, ako ne i lepše, iako nisu imale u ponudi mnogobrojne preparate za negu lepote. Evo kako su u tome uspevale...

.

Sušenje laka za nokte!

Želiš da ti se lak brzo osuši? Sve što treba da uradiš jeste da sipaš hladnu vodu u jednu činiju i u nju staviš prste. Nakon samo malo vremena lak će biti potpuno stegnut!

Popravljanje kreona

Imaš osušenu ili tvrdu olovku za oči ili usne? Pre samog nanošenja, vrh olovke lagano zagrejte plamenom iz upaljača. Olovka će biti bolja nego ikad i sigurno će stajati satima.

Sužavanje pora

Suziti pore nekad nije bilo tako teško. Sve što treba da uradite da potopite lice na 5 sekundi u činiju s ledenom vodom i to ponovite 2 puta!

Tonik za čišćenje lica

Delotvoran tonika za lice ne mora mnogo da se plaća. U flašicu sipajte 1/4 jabukovog sirćeta i 3/4 vode. Promućkajte dobro i mješavinu koristite svake večeri nakon čišćenja lica. Koža će biti sveža, a kiselina jabukovog sirćeta pomoći vam i da se rešite bubuljica.

Odličan uvijač za trepavice

Nemate uvijač za trepavice? Ali sigurno imate kafenu kašičicu. Nakon nanošenja maskare spoljni deo kašičice blago pritisnite na zatvorene oči i preko nje podignite trepavice. Nakon nekoliko sekundi uklonite kašičicu i uživajte u seksi trepavicama. 

Pročitajte i: 

10 načina da iskoristite kašiku za bolji izgled

Izvor: Onaportal