Ovako 10 najboljih modnih blogerki sveta nose suknju od tila!

Suknje od tila nezamenjive su ove sezone. Bile jako kratke, do kolena ili duge, retke su devojke koje ih nemaju u svom ormanu. Ukoliko još uvek ne znate kako biste ih nosili, evo kako to rade najpopularnije modne blogerke na svetu...

.

1. Kenzas

Kenza je dugačku bledo roze suknju uklopila sa veoma interesantnom kratkom, širokom majicom. Retki bi sa suknjom od tila uklopili klač tašnu od krzna, ali Kenzas i ovakvu kombinaciju zna da ponese, te na njoj ona izgleda odlično. Zar ne?

Blog: kenzas.se

 

2. Style scrapbook

Endi ,koja je tvorac bloga Style scrapbook, odlučila se za crnu kombinaciju. Dugačka suknja od tila i kratak crni džemperčić dokaz su da se lepota nekada krije u jednostavnosti.

Blog: stylescrapbook.com

 

3. The blonde salad

I Kiara se odlučila za crnu maksi suknju od tila, ali ju je ona uklopila sa belom pamučnom majicom ispod koje viri crni brushalter. Cno-bela tašnica preko ramena samo je "šlag na tortu".

Blog: theblondesalad.com

 

4. Collage vintage

Autorka bloga Collage vintage je Sara koja se za razliku od prethodnih blogerki odlučila za braon suknju od tila i to do kolena. Nude salonke, i pamučna majica sa U izrezom na leđima dodatno daju elegantan utisak, dok tašna u indijskom stilu, ovoj kombinaciji daje posebnost.

Blog: collagevintage.com

 

5. Le blog de Betty

Blogerka koja nikako ne može da bude izuzeta sa liste svakako je Beti. Veoma jednostavan stil čini je zaista posebnom. Tako je i ovaj put. Crna suknja od tila do kolena, široka zlatna majica kratkih rukava i retro crna tašna pun su pogodak.

Blog: leblogdebetty.com

 

6. Sincerely Jules

Džuli izgleda preslatko u kratkoj beloj suknji od tila koju je uklopila sa belim džemperom ali i lakovanim džombastim čizmama.

Foto: sincerelyjules.com

 

7. The cherry blossom girl

Aliks koja stoji iza The cherry blossom girl bloga odlučila se za roze varijantu. Roze majica kratkih rukava, roze sandale i roze tašna odlično uklopljene sa nežnom bež suknjom od tila.

Blog: thecherryblossomgirl.com

 

8. Lovely pepa

Koža i til? Zašto da ne. Da i oni idu jedno uz drugo pokazuje nam Aleksandra koja je uklopila roze suknju od tila sa crnom kožnom jeknom i torbom.

Blog: lovely-pepa.com

 

9. Atlatic pacific

Bler nikada ne prestaje da zadivljuje. Tako je i ovoga puta! Crna suknja od tila, prugasti uski džemper koji otkriva stomak i neodoljive sandale sa mašnom.

Blog: atlantic-pacific.blogspot.nl

 

10. Walk in wonderland

Šeril izgleda predivno u kratkoj suknji od tila, sivoj majici sa otvorenim leđima i sa srebrnim aksesoarom. Zar ne?

Blog: walkinwonderland.com