Izvucite ajlajner po savetima Dragana Vurdelje

Poznati šminker Dragan Vuredelja sinoć je predstavio novi ajlajner koji je priredio sa kozmetikom Aura i tom prilikom poznatim damama otkrio tajne savršeno izvučenog ajlajnera.

.

Ajlajner je omiljeni proizvod Dragana Vurdelje za šminkanje očiju pa je on zato i kreirao baš ovaj proizvod za kozmetiku Aura.  Sinoć je u hotelu "Square nine" održana promocija njegovoh "gel eyelinera", a tom prilikom Vurdelja je dao nekoliko predloga za nanošenje ajlajnera.

Prvi predlog je Classic look - klasični, blago mačkasti izgled koji je uvek aktuelan. Pristaje gotovo svakom obliku oka i pruža dozu senzualnosti i misterioznosti, a nanosi se samo na površini kapka u tankom sloju.

Drugi je Graphic look - ako želite da osvežite klasični "cat eye" stil, zacinite ga sa malo grafike. Linija iznad kapka učiniće da izgledate smelije, prodornije i iznad svega seksi.

Treći Dramatic look - koristi se za isticanje kompletne ličnosti i alajner se nanosi na ceo kapak. Ovaj senzualni i pomalo darkerski stil ispuniće vaša očekivanja.

Među zvanicama sinoć su se našle mnoge poznate ličnosti među kojima: Mirjana Bobić Mojsilović, Nina Janković, Irina Radović, Luna Lu, Duška Jovanić, Biljana Cincarević, Melina Džinović, Tamara Paunović, Marija Tarlać i mnogi drugi