Naomi Kembel: Najbolji modeli 90-ih ponovo rade zajedno

Model Naomi Kembel u jednom intervjuu otkrila je da ćemo uskoro na istom mestu videti najbolje svetske modele koje su devedesetih godina žarile modnim pistama.

.

Jedan od najpoznatijih svetskih modela Naomi Kembel pripada onoj generaciji modela za koje su se najbolji svetski časopisi grabili ne bi li njihova lica krasila baš njihove naslovne strane, i koje je bilo uživanje gledati na pistama kojima su žarile i vladale. 

To je period 90-ih godina, a Naomi je u intervjuu koji je dala za CBS objasnila zbog čega su te godine za modeling bile posebne.

"Nikada pre i nikada posle toga vi niste imali grupu dama... Ja sam radila sa grupom neverovatnih dama i mislim da se toliko dobrih modela više nikada neće naći na istom mestu", priča Naomi i dodaje:

"Vi imate po jednog modela u nekoliko godina za kojeg se brendovi grabe, ali nigde nemate grupu kao što je bilo u vreme kada sam ja počinjala sa modelingom".

Grupa dama o kojoj Naomi govori je dobro poznata. U njoj spadaju modeli poput Linde Evanđeliste, Sindi Kraford, Kristi Turlington, Stefani Sejmor, Klaudije Šifer i Kejt Mos.

Naomi je onda otkrila, verovatno greškom, jednu, u modnom svetu, željno iščekivanu vest.

"Mi zajedno radimo već nekoliko nedelja, što predstavlja jedno od najvećih ponovnih ujedinjenja", otkrila je Naomi.

Ipak kada su je pitali da otkrije bar neke detalje koji bi nagovestili na čemu to najbolji modeli 90-ih, a za neke i svih vremena, rade zajedno, Naomi je ostala tajnovita.

"Ne mogu da vam otkrijem. Radimo na veoma toplom, sunčanom mestu na vodi", bilo je sve što je Naomi rekla.