Trikovi za savršen izgled svakoga dana

Ovi mali trikovi pomoći će vam da uvek izgledate prirodno ali ipak sređeno i zadovoljno.

.

Neka vam usne budu mat

Crveni karmin ili karmin boje mesa najbolje je rešenje. Ali usne nikako ne bi smele da se sjaje. Zbog toga kada nanesete karmin preko njega lagano natapkajte rumenilo u kamenu ili prahu i one će izgledati veoma prirodno.

Uvek stavljajte rumenilo

Nije bitno da li ćete ga naneti brzinski karminom ili ćete ga lagano nanositi četkom. Bitno je da ono ne bude previše intenzivno i da odgovara nijansi vašeg tena. 

Koristite senku za obrva

Bilo da imate retke obrve ili ne, veoma je bitno da kosom četkicom i odgovarajućom senkom koja se slaže sa bojom vaše kose istaknete obrve. Veidećete koliko je to jednostavno, a ipak čini mnogo za dobri izgled lica.

Istapirajte kosu za veći volumen

Celu kosu lagano razbarušite i tapirajte velikom širokom četkom s kojom se inače češljate. Zatim kosu prebacite preko glave i nanesite malo laka. Pustite nekoliko sekundi da se lak osuši.

Neka vam lice i vrat uvek budu otkriveni

Sklonite kosu s lica. Da li ćete to učiniti nekim pletenicama, rajfom ili šnalama manje je bitno. Ista stvar je i sa vratom. Zato bi najbolje rešenje bilo da na jednu stranu sklonite kosu i ispletete opuštenu pletenicu.

Naelektrisanu kosu smirite maramom

Kada operete i osušite kosu zavežite maramu oko glave i to onako kako to nose reperi. Marama će vam pomoći da imate super zaglađenu kosu koja neće biti naelektrisana, a opet će sačuvati kovrdže ukoliko ih imate.