Najlepše haljine sa dodele Oskara

Najglamuroznije veče Holivuda je prošlo, a dame poput Sandre Bulok, Dženifer Lorens, Anđeline Džoli blistale su na crvenom tepihu. Koja od ovih haljina se vama najviše dopada?

.

Kejt Blanšet

Ovogodišnja dobitnica Oskara za najbolju glumicu, Kejt Blanšet, blistala je u haljini boje kože.

Ova haljina, koja je iz modne kuće "Armani", na crveni tepih je, kako kažu modni kritičari, unela malo stare Holivudske sofisticiranosti.

Nežna šminka i talasasta kosa upotpunila je nažan igled Kejt. 

Anđelina Džoli

Haljina brenda "Ellie Saab" isticala je figuru glumice Anđeline Džoli.

Ona je crvenim tepihom prošetala sa svojim partnerom Bedom Pitom koji je izgledao veoma elegantno u crnom  odelu.

Lupita Nijongo

Svetlo plava haljina modne kuće "Prada" bio je pravi izbor za mladu glumicu Lupitu Nijongo koja je dobila Oskara za za najbolji sporednu ulogu.

Svojim predivnim izgledom, Lupita je već na crvenom tepihu privukla veliku pažnju, a modni kritičari sa oduševljenjem pričaju o Lupitinom izgledu.

Dženifer Lorens

Kao što se i ranije znalo, Dženifer Lorens je za ovogodišnju dodelu Oskara ponela haljinu modne kuće "Dior". Ali ni ovog puta mlada glumica nije imala sreće, jer se na crvenom tepihu saplela.

Ipak, i pored ovog peha, Dženifer je zaista blistala u crvenoj dugačkoj haljini uz koju je uklopila nežnu srebrnu ogrlicu i srebrnu pravougaonu klač tašnu.

Kejt Hadson

Ako je suditi po komentarima svetsih modnih kritičara, onda je glumica Kejt Hadson na crveni tepih donela pravi stari holivudski glamur.

Dugačka srebrnkasta haljina sa šlepom i dubokim ve izrezom, modne kuće "Versace" odlično je pristjala njenoj figuri.

Sandra Bulok

Teget dugačka korset kaljina Sandre Bulok bila je jedna od zapaženijih dama.

Sandra je izabrala pravu hljjinu modne kuće "McQueen" u kojoj je izgledala veoma glamurozno i elegantno. 

Ipak, veoma interesantna činjenica da su na Sandri Bulok veoma zapaženi bili nokti nalakirani u boji haljine jer su se veoma komentarisali na društvenim mrežama.

Penelope Kruz

Ona izgleda ne zna da pogreši.

Nežna bledo roze haljina modne kuće "Giambattista Valli" ukombinovana sa nežnom punđom i nakitom učinila je da glumica Penelope Kruz na crvenom tepihu izgleda poput princeze.

Džulija Roberts

Dugačka crna haljina sa izvezenim cvetovima i čipkom lepo je pristajala glumici Džuliji Roberts iako su komentari modnih stručnjaka podeljeni.

Dok jedni mislie da je ova dugačka "Givenchy" dobar izbor glumice, drugi ipak kritikuju to što joj je bila šira u gornjem delu i oko struka što je davalo utisak da joj je velika.