Lepota

Boje koje stoje svim ženama

Crna, tamno plava, ljubičasta, smeđa i siva najzahvalnije su boje kada je reč o kombinovanju, a svaka zasebno šalje određenu poruku.
01.03.2014. - 10:18h

Veliki broj žena tvrdi da određene boje nisu za njih, zbog čega ih najčešće izbegavaju. Međutim, nekoliko boja zaista fantastično stoji svim ženama. Pored toga, one im pomažu i da poboljšaju celokupni izgled. 

Crna - Jedna je od najboljih boja koja stoji dobro svakoj ženi. Ona šalje poruku o eleganciji i osećaju profesionalizma. Takođe, crna se odlično slaže sa svim drugim bojama, pa je veoma lako možete uvrstiti u svoju garderobu. 

Tamno plava - Ona dobro stoji svakoj ženi, a šalje poruku prijatnosti, sigurnosti i odgovornosti. Kao i crna, odlična je jer se može, bez straha, kombinovati sa svim drugim bojama. 

Siva - Možda vam se čini dosadnom, ali nećete pronaći ženu kojoj siva boja ne stoji dobro. Štaviše, njena neutralnost je ono što joj daje čar, a u kombinaciji sa jarkim bojama (crvena, žuta, narandžasta) ona dolazi do svog punog izražaja. 

Ljubičasta - Ljubičasta boja svih nijansi savršeno laska svakoj boji kose i tena, te se veoma lako kombinuje sa crnom i smeđom bojom. Ona je raskošna i zrači samopouzdanjem.

Smeđa - Ona je uvek u trendu i možete da je nosite u svim sezonama. Smeđa boja daje osećaj odgovornosti i šalje poruku o vanvremenskoj eleganciji. Zgodna je i zbog toga što može da se kombinuje sa većinom drugih boja. 

Izvor: B92