Šest stvari koje morate da izbegavate nedelju dana pre venčanja

U želji da sve ispadne savršeno mlade nekada znaju i da preteraju, pa se tako neke dame odlučuju za tretmane koji mogu dati i kontra efekat. Zbog toga, ovo nikako nemojte da radite pre svog velikog dana.

.

Nova boja kose
Čak i ukoliko vam je frizer najbolji na svetu, nemojte nikakod da pravite drastične promene pred svoje venčanje. Nikada ne možete da znate kako će se boja primiti na vašu vlas i da li će vam stvarno pristajati, a kada je venčanje pred vratima nema vremena za ispravku tako velike stvari kao što je boja kose.

Drastično šišanje kose
Eksperimentisanje sa dužinom kose treba da počne najkasnije tri meseca pred početak venčanja. Jedino u tom slučaju kosa ima priliku da se oporavi ukoliko frizer pretera sa šišanjem za nekoliko centimetara.

Alkohol
Ukoliko niste znali alkoholom unosite nepotrebne kalorije, a takođe može učiniti da izgledate naduveno. Da se ne biste pred oltarom osećali loše vino ili neki drugi omiljeni alkoholni napitak ostavite posle svečanog čina.

Nove vežbe
Držite se rutine i nemojte dodatno naprezati mišiće. Vežbe na koje niste navikli ili pojačavanje intenziteta vežbanja mogu izazvati upalu. Ni jedna mlada ne želi da na svoj najlepši dan razmišlja samo o nepodnošljivom bolu u mišićima.

Pilinzi i nove kreme
Ne koristite preparate na koje vaša koža nije navikla i koji na njoj mogu izazvati alrgijsku reakciju. Pilinzi mogu nadražiti kožu i izazvati crvenilo. Posete kozmetičaru isplanirajte na vreme tako da dozvolite koži da se oporavi od tretmana.

Konzumacija pića sa visokim nivoom kofeina
Koliko god vam omogućavao da ne osećate pospanost, višak kofeina u organizmu mogu izazvati anksioznost. Da na svoj najlepši dan u životu ne biste bili nervozni i neraspoloženi, da ne biste osećali dodatan stres izbegavajte ovakvu vrstu pića. Nasuprot tome, isplanirajte sve obaveze na vreme, tako da ostavite dovoljno vremena za odmor i san.