Lepota

PROBAJTE, ODUŠEVIĆETE SE: Čudotvorni trik koji će spasiti uništene vrhove vaše kose

Većina žena mašta o dugoj kosi jer je ona odraz ženskog seksepila i jedna je od najljepših ženskih atributa. Kosa je ukras svake žene. Nije bitno je li ona duga, kratka, plava ili smeđa jedino što je bitno jeste da je negovana.

18.09.2021. - 10:05h
Nega kose je veoma važna
Nega kose je veoma važnafoto: BLACKDAY/Shutterstock

Ono što najviše kvari negovani izgled kose jesu uništeni i rascvetali vrhovi. Kako bi izbegli ovakva oštećenja kose potrebno je izbegavati toplinu, a neophodno je i redovno šišanje, kao i pravilna nega kose.

Mnoge žene ne žele da se prečesto šišaju jer žele da imaju što dužu kosu i baš zato je nega kose ključna. Ne sumnjamo da ste za hijaluronsku kiselinu čuli nebrojeno puta jer su serumi na bazi hijalurona postali apsolutni hit u svetu nege kose i kože. Hijaluronska kiselina čini čuda na vašem licu, a veoma korisna može biti i kada je u pitanju kosa.

Ako vas muče ispucali vrhovi možda vam najnoviji trik s hijaluronskom kiselinom može pomoći. Ono što trebate da uradite je da svako veče pre spavanja natopite vrhove kose vodom i na njih nanesete hijaluronsku kiselinu, a potom je ostavite da deluje preko noći, piše Avaz.ba.

Rezultate čete primetiti već nakon par dana. Kosa će vam biti puno mekša, a vrhovi zaglađeniji.