NAPRAVITE SUPER FRIZURU ZA SAMO 10 SEKUNDI: Ovaj trik za kosu u jednom koraku stvara savršenu punđu (VIDEO)

Neuredne punđe odlična je svakodnevna frizura. One sklanjaju kosu s naših lica na elegantan, ali nonšalantan način, a mogu se upotpuniti trakom za glavu ili ukrasnom vrpcom ili ostati ležerni s nekoliko pramenova koji padaju oko lica. No, ono što nas muči je to što ta punđa često ne ispadne tako ležerno skupljena i to baš onda kada nam je to potrebno.

Napravite punđu u tri jednostavna koraka, foto: sylv1rob1/Shutterstock
Napravite punđu u tri jednostavna koraka, foto: sylv1rob1/Shutterstock
.

Često nam gornji čvorovi pola vremena neuredno strše, ili pak previše stegnemo kosu pa izgleda puno masnija nego što zapravo jest, čak iako smo je tek oprali. Ili je punđa toliko sićušna i šiljasta da ne izgleda lepo. Pa ipak, to nas ne sprečava da svako popodne vežemo svoju kosu u čvor.

Srećom, na TikToku je postala viralna nova tehnika koja će nam pomaže da napravimo savršenu punđu u samo nekoliko koraka.

Quinty Mirjam de Vries , koja na platformi ima više od 44 miliona lajkova, pokazuje kako je jednostavan pokret zgloba sve što je potrebno da biste došli do savršene punđe.

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin

.

Obavezno isprobajte.

Prvo, Quinty skuplja kosu u visoki rep, ali umesto da je povuče do kraja, samo je provlači do pola kroz gumicu pre nego što uvije traku i prebaci kosu preko ruke, piše Miss7.

Ceo postupak traje manje od 10 sekundi. Ono što vam treba je rastegljiva gumica za kosu kako bi omogućila pravi “zamah” zgloba. Nakon što savladate potez, sve što trebate da uradite je da ga dovršite tako što ćete ugurati sve labave krajeve, a potom izvući sve delove napred, ako želite da punđa izgleda opušteno i neobavezno.