Ko se setio da UPARI NESPOJIVO? Bizarni modni trend preti da postane APSOLUTNI HIT 2021! Nadajmo se da neće... (FOTO)

Volite da nosite mokasine i odlično vam se uklapaju uz vaš stil koji negujete. Ali da li biste se usudili da ih ponesete na ovakav način?

.

Ravnopravnost polova donela nam je brojne promene u svakodnevnom životu, a naročito u modnom pogledu. Ženama više niko ne može da prigovara ako nose odela, široke krojeve, glomaznu obuću, a muškarci imaju slobodu da svoj stil oplemene svim bojama i ukrasima koje zamisle.

Novi trend glomaznih mokasina, koje su do nedavno bile rezervisane samo za muškarce, donela je Prada, oživljavajući "grunge vajb", a njenim primerom krenuli su i mnogi drugi modni brendovi, piše Magazin.novosti.

Zoe Kravitz, Pernille Teisbaek, Elsa Hosk, samo su neke od zvezda koje ponosno poziraju na Instagramu u novim ''džombastim'' cipelama.

.

Kombinacija džombastih mokasina sa belim sportskim čarapama, apsolutno je neženstvena i ružna na oko. Iako nas je pandemija korona virusa naučila da budemo ušuškani i da je udobnost važna, neophodno je da se neka pravila znaju.

Dobro je poznata činjenica da lepota boli i da su žene spremne na sve zarad lepote. To ne treba nužno da bude tako, ali neki kodeksi bi trebalo da se poštuju.

Mokasine ukrašene glamuroznim detaljima za specijalne prilike ili u dnevnoj varijanti? Procenite sami. Da li vredi nositi sve što nam se ponudi, iako nam se to, možda, suštinski ne dopada?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

.