NESTVARNO: Ova tinejdžerka je kreatorka impresivnih frizura - samo jedan pogled na remek dela koja stvara, ostaviće vas bez daha!

Kada pomislite da ste sve već videli i kada malo toga može da vas fascinira, pojavi se mlado biće prepuno novih ideja.

.

Predstavljamo vam rad jedne mlade nemice koji je oduševio ljude širom sveta. Ona ima svega 17 godina i sa lakoćom izrađuje impresivne frizure koje bi se lako mogle zamisliti na glavama Diznijevih princeza. Njeno ime je Milena, i do sada je uspela da osmisli i sprovede u delo na stitine različitih, vrlo – zamršenih frizura.

.

Kada joj je bilo samo 6 godina Milena je počela da se bavi izradom frizura i njena ljubav prema ovoj umetnosti je vremenom rasla a stil sazrevao. Iz godine u godinu opipljiv napredak doveo je do fantastičnih kreacija koje mogu zaseniti i najtalentovanije stiliste sveta. Kada se na traci premotaju njene frizure, može se primetiti prisustvo onih koje podsećaju na tkanja korpi, makrame, heklane i pletene uzorke. Čini se da sa vlasima kose ova mlada devojka postupa lako kao sa predivom.

.

Milena kaže kako ju je oduvek zanimalo pravljenje pletenica i izrada narukvica. Spajajući ove dve aktivnosti u jednu sa 10 godina je započela sa izradom naprednijih frizura, a uspeh u tome je bio njena inspiracija za daljim radovima. Na pitanje zašto je odabrala baš tako zamršene frizure, koje zahtevaju povećenost, vreme i strpljenje, Milena odgovara da su upravo zamršene frizure bile savršen način za proširenje njenih veština i znanja.

.

Osim toga Milena ističe kako kada jednom započne sa izradom frizure, nikad skoro ne zna kako će ona na kraju izgledati, jer se nove ideje rađaju jedna za drugom, a ona nastoji da ih uklopi u trenutni dizajn. Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta stvaraju vešte ruke mlade stilistkinje.

.

.

.

Izvor: Ženski magazin, Bored Panda