Završava se 23. Fashion Selection

23. po redu modna manifestacija Fashion Selection završava se sutra. Tim povodom razgovarali smo sa direktorom modne kuće "Select Model Agency" Nebojšom Grnčarskim.

.

Koji su Vaši utisci 23. Fashion Selection - a i po čemu se on razlikuje od ostalih?

Vrlo interesantan Selection, kombinacija dizajnera, brendova i modnih kuća. Imali smo prezentaciju Zvonka Markovića, Nenada Sekirarskog i Vasilija Kovačeva, kao i mnogih drugih izvanrednih dizajnera. Marina Milovanović je svoj performans imala pred premijeru filma „V/H/S/2" koji je rađen u saradnji sa Megacom filmom, to je naša tradicionalna implementacija filma u fešn ili fešna u film. Imali smo Fashion and Travel putovanje sa modnom kućom Allegra u Orošhazu, banju Đoparoš u Mađarskoj, gde su prelepe terme zaista. Večeras nam se predstavljaju studenti Accademie Del Lusso i na kraju završavamo u Kragujevcu. St. George je imao svoju prezentaciju u čast slave Kovačevićevog dela „Sveti Georgije ubiva aždahu". Imamo dosta toga što je vezano za film, pozorište i modu i to je ono što ovaj „event" čini najpraćenijim „event - om" u regionu.

Prvi put se događa da se spajaju moda i putovanje. Primer je Mađarska, a pričalo se i o odlasku u Rumuniju. Kako je došlo do takve sjajne ideje?

Trebalo je da se ide u Rumuniju, ali nekorektnošću ljudi iz Rumunije, na kraju je promenjen taj neki plan oko uslova koji su dogovoreni. Tako je došlo do reorganizacije neposredno nakon pres konferencije, pa smo se odlučili za Mađarsku i nismo se pokajali. Izvanredna je i banja i sjajno su nas ugostili.

Vaši utisci pred kraj samog Fashion selection - a?

Sve u svemu, u skladu sa trenutnim stanjem u državi i situacijom u kojoj živimo su mnogo bolji od očekivanih i jako sam zadovoljan.