Iskoristite USKRŠNJA JAJA - napravite NAMAZ koji će oduševiti nepca!

Može biti doručak, večera ii užina, a lako se sprema. Ako vam je preostalo uskršnjih jaja, napravite ovu fenomenalnu paštetu!

Uživanje za nepca, foto: Ivanna Pavliuk/Shutterstock
Uživanje za nepca, foto: Ivanna Pavliuk/Shutterstock

Sastojci:

1/2 glavice crnog luka (dobra opcija je i beli deo mladog luka)

2 jajeta

240 g tunjevine

100 g putera

malo senfa

so, biber, limunov sok, vorčester sos

Priprema:

Sitno naseckajte luk. Puter penasto izmešajte, a kuvana jaja i tunjevinu izblendajte u blenderu.

U puter umešajte iseckani luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, so, biber, vorčester sos i malo limunovog soka.

Sve dobro izmešajte i ohladite.

Ovaj namaz najbolje ide uz prepečeni hleb.