Ostao je samo bajat hleb: Može da postane svež za 5 minuta!

Ovo je vrlo jednostavan i delotvoran trik zbog kojg ćete imati veliku uštedu, jer se često dešava da bajat, stari hleb bacamo.

Postaće svež kao da je tek ispečen, foto: Depositphotos, brulove
Postaće svež kao da je tek ispečen, foto: Depositphotos, brulove
.

Dakle, stari hleb stavite pod mlaz vode iz česme, tek da se malo navlaži, a onda u zagrejanu retnu na oko 180 stepeni. Ostavite ga tako na par minuta.

Dobićete svež hleb sa hrskavom koricom.

Pročitajte i: OKRIVAMO: Evo zašto treba ODMAH plastične kese zameniti cegerima

Ukoliko je hleb načet, vodite računa da na tom delu ne dođe u dodir sa vodom jer vam trik neće uspeti.

Svakako, hleb uvek držite u papirnoj kesi da bi sačuvao svežinu.

Izvor: stvarukusa.rs