Fotografija koja je snimljena pre pet godina, pre plastičnih operacija, pokazuje koliko su promene koje je napravila drastične. Džesi je otkrila razloge koji stoje iza njene transformacije. Inače je iz Beča, a rekla je kako joj je bilo zabranjeno da se igra sa lutkama tokom odrastanja.

"Roditelji mi nisu dopustili da se igram sa barbi lutkama, pa sam odlučila da postanem Barbi. Kada sam u ranim tinejdžerskim godinama pretraživala po internetu, otkrila sam ekstremne modele na stranicama. I od tada je moj san bio da postanem takva lutka", rekla je Džesi, koja priznaje da ni sama sebe ne može da prepozna.

"Nisam uopšte imala grudi. Takođe, mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla da budem devojka kakva sam oduvek želela da budem", rekla je. Potom je dodala: "Nemam nikakav kontakt sa svojom porodicom. Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela da postajem ovakva".

U maju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje zadnjice, a salo je prenela u polni organ. Šest meseci kasnije ugradili su joj još veće implantate, što ju je učinilo "ženom sa najvećim grudima u Austriji" u 20. godini. "Čak i sa tom veličinom sam znala da nikada neću stati. Želim još toliko operacija. Želim da imam najveće grudi na svetu, ali i najveće usne i najveću zadnjicu. Kad sam na ulici, svi bulje u mene, što mogu da razumem. Neki daju ružne komentare. Zabavna je činjenica da toliko žena na ulicama voli moj izgled, što me čini jako srećnom", rekla je Džesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.