Devojka podelila svoju priču: "Suprug mi je rekao da me ne voli samo dve nedelje nakon venčanja..."

Čelzi Džouns nije mogla da bude srećnija kada ju je njen partner zaprosio na najčarobniji mogući način – ispred dvorca u Diznilendu u Parizu. Zatim su dobili dete i ništa nije ukazivalo da postoji problem u njihovoj vezi.

Foto: LightField Studios / Shutterstock
Foto: LightField Studios / Shutterstock
.

Međutim, kako piše Mirror, veze obično ne funkcionišu kao u filmovima.

Ovaj par je zakazao prvi put venčanje, ali ih je korona virus naterao da ga otkažu. Drugi put su ipak uspeli da ostvare svoju zamisao i stali su pred oltar. Izgledalo je kao da je sve u najboljem redu, čak joj je suprug rekao da želi da provede ostatak života s njom.

U videu koji je podeljen na Tik Toku, Čelzi je otkrila da joj je suprug svaki dan govorio da je voli i da je lepa, ali se na kraju ispostavilo da nije bio iskren. Naime, samo dve nedelje nakon venčanja, suprug joj je otkrio da je već dugo ne voli i da želi razvod, piše Večernji.hr.

Povređena i tužna zbog raskida, Čelzi je objasnila kako se boji da uđe u novu vezu:
"Mislim, kako da verujem bilo kome i kako da se osećam nakon najčarobnijeg dana u svom životu, koji je bio lažan. Nikad se neću udati! Kako neko može to da učini? Jednostavno ne razumem".

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su šokirani ponašanjem njenog bivšeg supruga, pa su joj uputili reči podrške i ohrabrenja.