Dom i porodica

Pet stvari koje žene skrivaju od svog partnera

Kada žena uđe u brak, daje obećanje svom suprugu da nikada neće da krije stvari od njega i da će deliti lepe trenutke, ali i one ružne iz svog života. Međutim, ovo obećanje se ne praktikuje uvek u praksi. Udate žene često kriju ovih 5 tajni od svog partnera.
08.11.2015. - 16:23h

1. Zdravstveni problemi

Kada žena primeti mladež nepravilnog oblika ili čvorić u dojci, verovatno da će to sakriti od svog supruga. Prva osoba kojoj će reći je njena majka ili sestra.

Žene uglavnom ćute zato što žele da negiraju celu situaciju, ali to ne znači da će problem nestati. Ako delite ovaj problem sa svojim muževima, verovatno ćete dobiti podršku i osećaćete se mnogo lakše nego ako odlučite da držite u tajnosti svoju sumnju i zabrinutost. U stvari, jedna od prednosti braka je da partneri mogu da se oslone jedni na druge u bilo koje vreme i za sve problem koji se pojavljuje u njihovom zajedničkom životu.

2. Problemi u braku

Život udatih žena je stalna borba, prepirke i nesuglasice oko roditeljstva i kućnih poslova, kao i o mnogim drugim stvarima. Žene često imaju problema sa svojim muževima, tiho pate i tako ne rešavaju problem.

Često postavljaju sebi pitanje: Da li je vredno boriti se za njega i brak?

Čak i kada su 100% sigurne da se vredi boriti, one često ne rzgovaraju otvoreno sa partnerom o njihovom odnosu.
Nije fer prema muškarcima, jer žene ne daju muškarcima priliku da se bore za isti brak u kojem se nalaze. Žene bi trebalo da naglas kažu, a onda zajedno odluče da li se za brak vredi boriti i dalje ili ne.

3. Seksualne fantazije

Žene o seksu retko razgovaraju, a kada žele da govore o intimnim temama, često pribegavaju bliskim prijateljima. Često se žale da ih muž ne zadovoljava, ali istina je da im njihov prijatelj, osim sažaljenja, ne može ponuditi rešenje. Kada podelite svoje fantazije sa suprugom ili mu kažete šta vas uzbuđuje seksualni život bi se drastično poboljšao.

4. Lični uspeh

Žene su u stanju da mnogo rade i uspevaju da ostvare najveće ciljeve, a kada dođu kući, one ne komuniciraju o poslu sa svojim partnerom. One strahuju da na ovaj način mogu povrediti svog partnera, da on može da se oseća manje važno od nje, pa žena često odluči da njen uspeh na poslu prođe nezapaženo. Ali, budimo realni, ako muškarac nije zadovoljan uspešnom i jakom ženom, onda on zaista nije vredan da podelite život sa njim.

5. Novac

Skrivanje novca od svog muža za neke žene je zlatno pravilo koje su naučile od svojih majki. To je za njih jedini način da imaju neke rezerve na stranu, u slučaju da brak ne uspe. Međutim, to što krijete pravo stanje na žiro računu od supruga nije idealno rešenje, jer prvo, u braku ne bi trebalo da krijete novac, a drugo, ako razmišljate o novcu kao o sigurnosti, u slučaju da vas brak izneverii, onda brak verovatno neće uspeti kada mislite o tome uopšte.

Izvor: zenskimagazin