Otac napravio magične fotografije odrastanja njegovih mališana

Ove fotografije pobudiće najlepše uspomene iz vašeg detinjstva.

.

Svi roditelji gotovo svakodnevno fotografišu svoju decu u želji da njihovo detinjstvo sačuvaju bar na fotografijama. 

Ali dok roditelji širom sveta svoje najdraže uspomene stavljaju u porodični album, fotograf i otac šestoro dece, Alan Labole, od fotografija svoje porodice pravi neverovatnu viralnu priču pod nazivom "La Famille".

Njegove fotografije su crno-bele, veoma nežne i emotivne. One svakako ne bi bile toliko očaravajuće bez neospornog umeća njihovog tvorca.

Alanova porodica nema više emotivnih trenutaka od ostalih. Verovatno će se većina mama i tata gledajući ove fotografije prisetiti podjednako emotivnih trenutaka njihove porodice. Ipak, ono što je Alan Labole uspeo, jeste da kod svih koji gledaju njegove fotografije, stvori osećaj kao da kamera nije ni bila na licu mesta, jer su fotografije toliko opuštene i pune emocija.

On je fotgrafisanje svoje porodice počeo 2004. godine i fotografisao ih je iz dana u dan u njihovom domu u gradu Girondu na severozapadu Francuske, ali i oko njega.

"Kroz moj fotografski rad slavim i dokumentujem moj porodični život: život na kraju sveta, gde se bezvremenost i univerzalnost detinjstva susreću. Moj posao reflektuje naš način života koji se okreće oko njihovog detinjstva. Moje fotografije će biti svedočanstva toga", kaže Alan.

Tokom godina sve više fotografija iz njegovog albuma dospelo je na internet jer je Alan i starije i novije fotografije stavio na socijalne mreže i tako ih podelio sa celim svetom. Mi vam prenosimo neke od njih.