Jednu voćku uvek bi trebalo da imate u kući: PRIVLAČI SREĆU I POZITIVNU ENERGIJU KAO MAGNET!

Feng šui je filozofija uređenja doma koja sugeriše kako na najbolji način da privučete pozitivnu energiju, sreću, novac, blagostanje. Pored biljaka koje feng šui stručnjaci koriste da privuku novac i sreću, važno je i kako i gde postavljate ogledala u kući, recimo.

Sreću čine male stvari..., foto: Prostock-studio/Shutterstock
Sreću čine male stvari..., foto: Prostock-studio/Shutterstock
.

Ako želite da privučete sreću i pozitivnu energiju u svoj dom, najlakši način da to uradite je da uvek imate jednu voćku u kući.

Naime, pomorandže imaju veoma važnu ulogu u feng šuiju, jer se smatra da imaju jaku jang energiju. A ta energija je, kažu stručnjaci, svetla, dobra, vesela, poput sunca u podne.

Ova voćka često se u feng šuiju koristi za čišćenje prostora, odnosno za zamenu negativne energije pozitivnošću, radošću.

Možete prosto da na stolu držite posudu sa pomorandžama – njihova boja je dobra jer će prostor odmah izgledati veselije, a širiće i lep miris.

Pored toga što pomorandže privlače sreću i pozitivnu energiju, one imaju i oblik novca, tako da pomažu i u privlačenju novca.

Osim svežeg voća, u kući možete da držite i slike na kojima su pomorandže, takođe će "raditi" jednako dobro, piše Mondo.