Dom i porodica

Ivan Bosiljčić otkrio kako vaspitava ćerkicu Ninu: Deca treba da nauče da pare ne padaju sa neba!

Ivan Bosiljčić se trudi da što više vremena provede sa porodicom. U objavi na svom Instagram profilu, glumac je otkrio čemu posvećuje posebnu pažnju kad je reč o vaspitanju ćerke Nine.

05.02.2021. - 15:00h
Deca moraju od malih nogu da znaju da radimo i da se znojimo
Deca moraju od malih nogu da znaju da radimo i da se znojimofoto: Printscreen/PrvaTV

"Decu bi trebalo češće da vodimo sa sobom na posao, da vide da i mi odrasli imamo probleme i da ih ponekad teško rešavamo. Inače će naša deca misliti da bankovne kartice same štampaju pare... ili da novac pada s neba... a to može biti veliki udar na njihovu psihu kad porastu i otkriju da nije tako...

Decu bi trebalo voditi sa sobom na treninge, da nas vide kako se znojimo i mučimo. Svoju ćerku vodio sam na trening sa sobom kad je imala je 4 godine. Dok sam radio trbušnjake, u trenutku kad sam zastao, ona je pritrčala da mi pomogne - pokušavala je da me pogura s ledja da se lakše podignem.

Svaki put kada učim novu ulogu, bezbroj puta ponavljam. Često pred njom. To je jedini način da, kad me gleda na sceni, zna kako je do te lakoće došlo i da se iza postignutog rezultata nalazi mnogo rada", napisao je na Instagramu.