Dom i porodica

Ova žena (27) ima OSMORO dece, evo kako ona živi: Umorićete se samo gledajući njenu večernju rutinu! (VIDEO)

Zamislite samo da imate osmoro dece? Treba to obući, nahraniti, "naterati" ih da idu na spavanje...

05.02.2021. - 14:00h

Spremiti decu za spavanje za većinu roditelja je borba, ali kad imate osmoro dece - uključujući blizance i trojke - stvari mogu biti malo haotične.

Kloi Dunstan, 27- godišnja mama iz Perta u Australiji koja ima čak osmoro dece, podelila je sa javnošću kako izgleda njena užurbana večernja rutina, piše Index.hr.

Naime, do svoje 22. godine Kloi je već imala troje dece, nakon čega su ona i njen suprug Rohan dobili trojke, a prošle godine su im se pridružili i blizanci!

Zauzeti roditelji brzo su naučili da se prilagode užurbanom načinu života, a to je značilo da moraju da budu neverovatno organizovani.

Ova mlada mama, koja je svu decu začela prirodnim putem, na Jutjub kanalu redovno izveštava o detaljima iz njihovih života. Tako je u jednom videu otkrila da im pripreme za odlazak na spavanje počinju već u 16:30 sati, kada priprema večeru za celu porodicu. U to vreme starija deca često pomažu da se pospremi igraonica, dok oni mlađi imaju priliku da kratko odspavaju. Nakon večere, nešto pre 20 sati, sledi kupanje dece i pranje zuba kako bi svi bili spremni za spavanje.

Kada legnu u krevete, sledi čitanje priče. Od kad je postala mama, Kloi je prikupila više od hiljadu knjiga koje su uredno raspoređene na policama.