Dom i porodica

Rešite ih se što pre, nije im mesto u ormanu: Zbog njih u garderoberu vlada haos

Pročitajte, pa se bacite u akciju - jednostavno ih izbacite iz ormana.

10.10.2020. - 09:28h
Nije više u modi, nije po meri
Nije više u modi, nije po merifoto: Depositphotos/bertys30 Author bertys30

Bapske gaćice

Znamo da su prevelike pamučne gaćice preudobne, no apsolutno su najneprivlačniji komad odeće ikad napravljen. Čisto sumnjamo da se u njima iko može osećati ugodno.. Rešite se ovih gaćica i nabavite seksi bokserice i verujte nam da ćete se osećati puno seksepilnije, čak i kada niko ne gleda!

Iznošene cipele

Sve cipele kojima je boja izbledela, kojima su remenčići popucali ili im đon izgleda kao da će otpasti svake sekunde, bez razmišljanja bacite u smeće. 

Mrežaste čarape i topići

Ova dva komada dobijaju veliko NE kada je moda u pitanju. A to što se neko razdoblje vratilo u modu, ne znači da oberučke moramo prigrliti svaki komad koji je bio popularan u tom razdoblju. Mrežaste čarape i topići jednostavno su prevaziđeni

Odeća koja vam ne odgovara

Bilo da ste smršali, ugojili se ili se jednostavno razvili, rešite se odeće u koju ne stajete i koja ne laska vašoj figuri. Ne morate je nužno baciti, možete je dati nekome kome je potrebna, ali zaista nema opravdanja da je zadržite u svom ormaru.

Nešto što niste nosili godinama

Svako od nas ponekad napravi modnu grešku i brzopleto kupi nešto što nam samo zauzima mesto. Rešite se svega za što se uopšte ne sećate kada ste poslednji put nosili i što nemate u planu da nosite. Ako vam neka stvar apsolutno nikada nije na pameti kao potencijalan izbor za autfit, rešite je se!

Neudobne cipele

Ok, njih ne morate baciti, ali barem ih prodajte. I za novac koje dobijete, kupite neke poštene, lepe i udobne. Jer zaista nema smisla da imate cipele koje su toliko neudobne da u njima ne možete izdržati ni sat vremena. Koliko god lepe bile...

Izvor: cosmopolitan.hr