Dom i porodica

Rodila je PETORO dece DRUGIM ŽENAMA! Sada je otkrila zbog čega se odlučila na to...

Želja za rađanjem dece drugim ženama je izgleda nasledna, jer sada i njena najmlađa ćerka želi da učini isto...
01.07.2018. - 18:00h
Foto: Youtube/prtscr
Foto: Youtube/prtscr

Didi Peri (50) iz Dalasa u SAD-u počela je sa surogat majčinstvom pre otprilike osam godina, 16 godina nakon što je rodila poslednje od svoje troje dece.

Parovima, koji su imali problema sa postizanjem i održavanjem trudnoće, nosila je i na svet donela petero dece, poslednje kratko pre svog 50-og rođendana. Svaki put su lekari u njenu matericu ubacivali embrion pravih roditelja, i dalje je sve išlo glatko.

Kada su ta deca provirila svoje glavice u porodilištu, njihovi roditelji su plakali od sreće.

"Teško je rečima opisati koliko su to bili emotivni trenuci. Teško mi je da opišem kako sam se ja osećala dok sam ih gledala kako prvi put uzimaju svoje dete u ruke, gledaju ga i plaču od sreće. Bilo je to neverovatno", ispričala je ona, a prenosi "Daily Mail".

Didi kaže da joj je glavna motivacija bila da pomogne parovima koji su jako želeli da imaju dete. Priznaje i da je uživala dok je bila trudna. Kada je osećala pomeranje živog bića u sebi, osećala se zdravo i u šali kaže kako je zavisna o trudnoći.

Nikada nije imala problema da se odvoji od te dece nakon što ih je rodila, jer je bila svesna od samog početka da to nisu njeni mališani.

Iako mnoge žene pristaju da budu surogat majke zbog novca, Didi tvrdi da njoj to nije bilo na prvom mestu, već dodatni bonus. Mnogi parovi traže mlađe žene da nose njihovo dete, ali bilo je i onih kojima Didine godine nisu smetale.

"U početku sam planirala da nosim dete jednoj porodici, ali nakon tog iskustva čistog zadovoljstva, znala sam da to moram da ponovim. Zahvalna sam što sam pronašla parove kojima nije smetalo to što sam starija od 40 godina. Nikada to nisam radila zbog novca, zaista sam želela da pomognem tim ljudima", kaže Didi.

Nakon što je rodila peto dete kao surogat majka, odlučila je da više neće. Sada radi u agenciji "Surrogate Solutions" kao koordinatorka - spaja buduće surogat majke sa parovima koji žele da dobiju bebu.

"Jako volim svoj posao. Više nisam ta koja nosi bebe, ali sam još uključena u pomaganje formiranja porodice. Osećam kao da je surogat majčinstvo ušlo u moj život iz nekog razloga, da pomažem ljudima da bi dobili svoje potomke", dodala je.

Njena najmlađa ćerka Šejna ima 23 godine i razmišlja o tome da i ona krene majčinim stopama. Didi je zbog toga ponosna:

"Divno je što sam je imala priliku da je podstaknem na to".

Izvor: 24sata.hr