Šta nas očekuje ovog ponedeljka: Blizanci rešavaju poslovnu dilemu, Device intuicija vodi ka uspehu, a Škorpije?

Kakav dan je pred nama? Šta su zvezde spremile za svaki horoskopski znak ovog ponedeljka?

Kakav ponedeljak je pred nama?, foto: Look Studio/Shutterstock
Kakav ponedeljak je pred nama?, foto: Look Studio/Shutterstock

OVAN

Komunikativni ste, elokventni, duhoviti, i možete ostaviti utisak na sagovornika. Daćete sebe sto posto u nekim dogovorima, ali će vas sve ovo ostaviti dosta iscrpljenim u popodnevnim časovima. Lep dan za susret sa partnerom, ali za kućnu varijantu….

BIK

Previše očekujete od jedne osobe i možete biti razočarani ako shvatite da će obećanje koje vam je dala biti samo delimično ispunjeno. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, iako to nije bila namera druge strane.

BLIZANCI

Razrešili ste jednu poslovnu dilemu u jutarnjim satima i sada možete da odahnete. Malo je sreće bilo upleteno u sve ovo, ali ne može se osporiti i da je vaše rešenje bilo prilično kreativno. Lošija komunikacija sa voljenom osobom.

RAK

Danas se od vas traži da nađete rešenje za jedan problem. Dobro znate šta vam je činiti, ali se ustručavate jer ste svesni da će vam neki ljudi zameriti. Vaš nastup prema nekome ko vam je simpatičan biće duhovit i pun samopouzdanja.

LAV

Osećate teskobu jer vam se čini da u jednom poslovnom kontaktu niste uspeli da prezentujete sebe ili svoje ideje na pravi način. Ne razmišljajte više o tome. Partner vam vrlo suptilno prebacuje neke stvari, ali se vi pravite da ne razumete.

DEVICA

Dosta toga vam je jasno u jednoj poslovnoj saradnji, a i intuicija vas vuče nepokolebljivo na pravu stranu. Emotivni partner odlaže susret kojem ste se radovali. Vaša razmišljanja idu u nekom negativnom pravcu, počinjete da sumnjate.

VAGA

Razmišljate o rečima nadređene osobe. Smatrate da ste dobili prave informacije, samo još uvek ne znate kako da to uklopite u ono što vi želite da ostvarite. Pokušavate da jednoj osobi date do znanja da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva.

ŠKORPIJA

Prepodne iskoristite za sve ono što vam je hitno ili za šta vam treba više energije. Neke lake obaveze ostavite za drugi deo dana, jer će vas umor pomalo savladati. Partnerova primedba koju je onako usput rekao, jako vam bode mozak.

STRELAC

Vaši će se planovi odvijati kako treba. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti od obaveza. U kasnim popodnevnim satima možete imati kraći susret sa partnerom koji neće biti zadovoljavajuć. Previše ste kritični jedno prema drugom.

JARAC

Neke su informacije koje ste dugo čekali stigle do vas, ali možda prekasno da biste sada mogli da ih iskoristite. Dobar momenat da po prvi put ostvarite jaču komunikaciju ili čak susret sa nekim ko vam je simpatičan. Pozitivno uzbuđenje.

VODOLIJA

Neko vam priskače u pomoć u trenutku kada vam je to najpotrebnije. Danas sa ljudima sa kojima radite imate dobar odnos i možete čak doći do nekih zajedničkih rešenja. Odlično je vreme da pokrenete neka pitanja u svom emotivnom odnosu.

RIBE

Iako ste danas posvećeni obavezama, ne možete da ne primetite da se stvari ipak ne odvijaju onako kako ste planirali. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali ne činite ništa da biste joj to i stavili do znanja. Još uvek se ustručavate.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/