PUN MESEC 20. oktobra: OVA 3 ZNAKA moraju posebno da se paze, preti im POTPUNI KOLAPS

U sredu, 20. oktobra očekuje nas pun Mesec koji ulazi u hrabri znak Ovna - ova nebeska energija inspiriše znakove Zodijaka da pronađu svoju unutrašnju snagu i suoče se sa svojim najvećim strahovima. Pun Mesec posebno veliki uticaj imaće na tri znaka.

Ilustracija, foto: ViChizh/Shutterstock
Ilustracija, foto: ViChizh/Shutterstock
.

"Pun Mesec u Ovnu verovatno će doveti međuljudske odnose do tačke ključanja. Ovan, čija je planeta Mars, jer vlada ovog punog Meseca, ali Mars je trenutno u Vagi - znak u kome ne voli da bude, jer dok je Mars simbol agresije, Vage vole mir", istakao je astrolog Rajan Markvart za "Bustle" objašnjavajući zašto će naredni period biti pun pasivne agresije i gotovo preteće atmosfere za neke znakove. A evo i za koje!

OVAN

Pripremite se, jer će ovaj pun Mesec i te kako da poljulja vaše samopouzdanje i način na koji doživljavate sebe. Borićete se mlakom energijom Vage koja želi da uspori i da pravi kompromise, a za vas će to biti frustrirajuće - volite brži tempo. Suočićete se sa osećajem bespomoćnosti i kao da ste zarobljeni od strane trenutnih okolnosti. U vama će kolati unutrašnji sukobi, te je najbolji savet da se neko vreme primirite, provedete vreme kod kuće i poradite na sebi i svojim emocijama. Probajte meditaciju ili pisanje svojih osećanja u dnevnik, piše Žena.blic.

VAGA

Vaga će morati da u ovom periodu učestvuje u nekim raspravama, htela to ili ne. Pun Mesec naglasiće vaše sukobe u kojima ste pravili previše kompromisa što vas je dovelo do tačke da ostanete u neuravnoteženim, nesrećnim odnosima duže nego što bi trebalo. Iskoristite ovaj period da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Morate da presečete - da li su kompromisi koje pravite da biste usrećili bližnje zaista vredni toga.

JARAC

Stvari u vašem privatnom životu su prilično klimave. Posao vam je važan i trudili ste se da napravite balans između privatnog i poslovnog života, ali vam je sve teže da to postignete. Pun Mesec će intezivirati ovaj osećaj i sve vreme pratiće vas utisak da ste zaglavljeni između ove dve sfere i da nećete dobiti tu bitku. Morate da shvatite da je u redu odvojiti vreme za sebe i uživati u lepim trenucima. Iskoristite ove dane da se posvetite svojoj kući i sebi.