Pred Vodolijama dinamičan dan, Ribe očekuju zanimljivi susreti, Jarčeve opterećuju problemi

Ovnovi su ove nedelje vrlo užurbani. A da li ćete i vi biti razapeti na više strana ili će vam sve teći kao podmazano, saznajte!

Foto: Olena Yakobchuk / Shutterstock
Foto: Olena Yakobchuk / Shutterstock
.

OVAN

Tokom ovog dana vas čeka užurbanost, jer verovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako imate nameru da boravite u prirodi – odlično ćete se provesti I napuniti baterije.

BIK

Danas ćete se usmeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, uživaćete u razgovoru i dobroj hrani. Imate želju da nešto promenite u okviru svoje svakodnevice I danas ćete sebe I svoje prioritete staviti na prvo mesto.

BLIZANCI

Danas se osećate dobro, i trebali biste da se usmerite najviše na emotivne i porodične relacije. Ukoliko planirate da provedete dan sa emotivnim ili bračnim partnerom, oboje ćete biti dobro raspoloženi I spremni za akciju I uživanje.

RAK

Danas dosta promenljivo raspoloženje, i nesigurnost u komunikaciji sa drugima. Moguće je da ćete biti u kontaktu samo sa onima koji su vam najbliskiji I koji vas razumeju. Najbolje ćete iskoristiti dan ukoliko se dobro odmorite.

LAV

Danas je za vas vrlo podsticajan dan i provešćete ga u pokretu, u društvu dragih prijatelja, u aktivnostima I dobrom raspoloženju. Pravi je trenutak da se opustite, ali I da upoznate nekog novog ukoliko ste usamljeni. Samo nemojte sedeti kod kuće…

DEVICA

Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve i ostvarite. Vuku vas s jedne strane porodične I kućne obaveze, a sa druge – imate neke pozive od strane prijatelja ili simpatije. Teško je da ćete uspeti da svima ugodite….

VAGA

Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet van grada sa osobama do kojih vam je stalo. U svakom slučaju, ovog dana je potrebno da budete u pokretu, jer će vam doneti optimizam i dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA

Danas vas očekuju veći troškovi, ali ćete potrošiti pare na svoje zadovoljstvo, pa ne žalite... Verovatno je da ćete sa voljenom osobom ili dragim prijateljima poželeti da odete u kupovinu ili na neki dobar ručak u obližnjem restoranu…

STRELAC

Danas odlično raspoloženje i kontakti sa voljenom osobom. Sunce i Merkur u vašem znaku i polju ličnosti donose vam entuzijazam, ali i potrebu da se svi oko vas dobro osećaju. Iskoristite dan da ulepšate život onima koje volite.

JARAC

Danas ćete provesti vreme sa ljudima koje volite, verovatno članovima porodice kojima želite da se posvetite. Moguće je da vas neke situacije ili problemi opterećuju, ali nećete dozvoliti da se to vidi na vama.

VODOLIJA

Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva. Lepo naglašeno polje društvenih aktivnosti potencira na tome da budete okruženi ljudima, jer će to biti vrlo podsticajno po vas.

RIBE

Danas ćete provesti vreme baš sa familijom, moguća su zanimljiva dešavanja. Drugi deo dana, makar večernje sate – provedite u kontaktu sa prijateljima – saznaćete neke zanimljive nove informacije o osobi koja vam se dopada.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/