Ovog PONEDELJKA Ovnovi zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera, planovi Škorpija će se raspršiti pod teretom obaveza...

Poslednja nedelja oktobra, donosi more noviteta...

Ilustracija, foto: Dean Drobot/Shutterstock
Ilustracija, foto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

Niste sigurni u nešto što je vezano za poslovni segment, jer su vama bitne stvari ostale nedorečene. Ne želite da žurite i daćete sebi dovoljno vremena da razmislite kako da postupite u ovoj situaciji. Emotivni partner vas zbunjuje svojim ponašanjem.

BIK

Imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku po jednom pitanju. I pored toga što osećate veliku potrebu da požurite stvari, uzećete dovoljno vremena da razmislite kako da se postavite. Svesni ste da partner očekuje više pažnje od vas.

BLIZANCI

Danas vas ljudi kojima ste okruženi teško razumeju, jer ostajete nedorečeni pa imaju osećaj kao da prikrivate neke važne informacije od njih. Isti osećaj će imati i vaša voljena osoba, pa nemojte da se iznenadite nekoj njenoj ljubomornoj reakciji.

RAK

Imate osećaj da ne možete da na pravi način završite nešto što ste isplanirali. Nedostaju vam ključne informacije. Danas je potreba za ljubavlju velika, ali i pored jake želje, ne uspevate da ostvarite značajniji kontakt sa nekim do koga vam je stalo.

LAV

Odličan trenutak da poslovni dogovor ili pregovor privedete kraju. Vreme je pogodno i da završite sa nekim obavezama koje ste do sada razvlačili. Kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera vas je ostavio potpuno ravnodušnim.

DEVICA

Danas ćete imati osećaj da ste nešto bitno propustili da uradite. Pokušajte da se bolje organizujete i obavezno zapišite ono što vam je prioritetno. Sastanak sa voljenom osobom ili nekim ko vas zanima biće obojen romantikom i zanosom.

VAGA

Neko od kolega vam nudi svoju pomoć, ali je pitanje da li će i to biti dovoljno da privedete kraju jednu obavezu. Razmišljate o svojoj ulozi u partnerovom životu i ne možete da kažete da ste zadovoljni. Očekivali ste više od ovog odnosa.

ŠKORPIJA

Vaši će se planovi u potpunosti raspršiti pod teretom obaveza kojima kao da ne vidite kraj. Nervira vas što neke bitne stvari morate da odložite. Poznanstvo sa jednom mlađom osobom preko poslovnih okolnosti, ulepšaće vam ovaj dan.

STRELAC

U potpunosti ćete se danas zakopati u obaveze, svesni da vam je ostalo malo vremena da ih ispunite i da biste mogli snositi konsekvence zbog toga. Pojedini će čak deo posla odneti kod kuće. Malo prilika za emotivno zadovoljstvo.

JARAC

Nešto što vam je obećano danas može biti i ispunjeno. Takođe, danas možete očekivati novac koji vam neko duguje. Mir, spokoj i zadovoljstvo nalazite u okviru porodičnog doma. Odlično popodne sa ljudima do kojih vam je stalo.

VODOLIJA

Pokušavate da svoju pažnju usmerite na više strana, ali tako ćete samo sebi uneti konfuziju. Skoncentrišite se na ono što vam je trenutno od najvećeg prioriteta. Susret sa nekim iz prošlosti vratiće vam lepa sećanja, ali ništa više od toga.

RIBE

Neka poslovna šansa se konačno otvara pred vama. Dobro sagledajte situaciju iz svih uglova, trenutno se od vas ne traži da odlučujete na brzinu. Porast emotivnosti pa vam je neophodno prisustvo partnera. Moguć je susret, jaka romantika.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/