Ovog ČETVRTKA Ovna očekuju brze promene, Blizanci u velikoj gužvi, Rakovi nestrpljivi

O čemu će najviše brinuti horoskopski znaci danas?

Foto: GaudiLab/Shutterstock
Foto: GaudiLab/Shutterstock
.

OVAN

Brze promene. Imate osećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom delu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. Mogućnost kraće prepirke sa partnerom zbog vaše okrenutosti prijateljima.

BIK

Žurite jer ste svesni da vam je ostalo malo vremena da biste obaveze priveli kraju. Na sve ovo – poslovni saradnici vas stresiraju. Biće ovo nervozan dan. U priličnoj meri ste „isceđeni“ ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

BLIZANAC

Velika gužva, mnogo obaveza i vreme će vam proleteti u treptaju oka. Ako ništa drugo – bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

RAK

Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje projekta u koji ste uključeni. Na žalost, do vas će i danas stići vesti o pomeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

LAV

Još jedna prilika da pokažete svoju umešnost. Dosta toga će vam ići na ruku, mada ćete morati da žurite zbog kratkih rokova. Potrudite se da ne smetnete sa uma nešto što ste obećali. Nemojte emotivnog partnera povrediti neumerenom opaskom.

DEVICA

Iako imate najbolje namere, možete biti isključivi u kontaktima i poslovnim relacijama. Povremeno su vaši stavovi tvrdi i trebalo bi da razmislite da li ste u mogućnosti da ih ublažite. Očekujete veliku posvećenost od strane partnera.

VAGA

Neko će vas podsetiti da ste propustili da odradite jednu ozbiljniju poslovnu obavezu. Ne brinite, stižete na vreme da i ovo skinete sa dnevnog reda. U vaše poslovno okruženje dolazi izuzetno zanimljiva osoba. Uživaćete u komunikaciji sa njom.

ŠKORPIJA

Veće promene raspoloženja tokom današnjeg dana. Potrudite se da u bitnim poslovnim aktivnostima budete organizovani i ažurni. Bolje ćete se osećati ako što češće budete u kontaktu sa voljenom osobom, jer vas smiruje i opušta.

STRELAC

Stalo vam je da ostavite dobar utisak. Očekujete mnogo od nekih razgovora, potrudite se da vaša nesigurnost koju ćete povremeno osećati ne izbije na površinu. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je privlačan, ali će sve ostati samo na komunikaciji.

JARAC

Potrebno je da dobro razmislite o potezima na dalje. Može vam u velikoj meri pomoći ako se posavetujete sa kolegom koji ima više iskustva od vas. Previše razmišljate u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Opustite se.

VODOLIJA

Dobri dogovori i komunikacija sa autoritetima i osobama koje su vam nadređene. Ako vam je potrebno, sada možete zatražiti uslugu ili slobodan dan za privatne obaveze. Dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vas zainteresuje.

RIBE

Danas ćete se usmeriti na pravljenje planova i strategije za naredne dane. U poslovnom segmentu je prisutno dosta nervoze I opterećenost obavezama. Razmišljate o zajedničkom vikendu sa voljenom osobom i danas ćete joj to i predložiti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com