Ovnovima OVOG PETKA predstoji emotivni susret; Bikovi - budite sigurni u sebe; Vagama će drugi deo dana biti protkan emocijama i nežnošću

Kraj je radne nedelje. Da vidimo koji pripadnici zodijaka mu se mogu radovati, a kojima se ovaj petak baš i ne smeši?

Foto: Cookie Studio / Shutterstock
Foto: Cookie Studio / Shutterstock
.

OVAN - Kasnite sa obavezama i možete dobiti kritiku. Nemojte se nervirati, time nećete ubrzati sebe. Popodnevni i večernji sati su odlični za emotivni susret. Bićete dobro raspoloženi i lako možete osvojiti osobu koja vas interesuje.

BIK - Danas imate odličan nastup i komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Budite sigurni u sebe, okolnosti su danas na vašoj strani. Osećate se emotivno sigurno i stabilno, jer trenutno dobijate veliku podršku od strane voljene osobe.

BLIZANCI - Bićete ceo dan nervozni, jer uviđate da ne možete na vreme da završite nešto što vam je dato kao obaveza. U drugom delu dana ćete biti prilično umorni i ne u nekom naročitom raspoloženju za susret sa emotivnim partnerom.

RAK - Istina je da ste malo nervozni i da imate osećaj da ništa ne funkcioniše onako kako biste vi želeli, ali ćete ipak uspeti da završite ono što ste isplanirali za ovaj dan. Brine vas nešto u vezi sa emotivnim partnerom, ali to ne želite da pokažete.

LAV - Imate velika očekivanja u vezi jednog razgovora, ali nemojte biti razočarani ako ne ostvarite baš sve što ste planirali. Želite da se uskladite sa emotivnim partnerom i spremni ste da mu izađete u susret i ispoštujete ga.

DEVICA - Danas samo fizički prisustvujete na poslu, u mislima ste daleko. Pazite samo da vam ne promakne veća greška. Ono što vas u ovom trenutku interesuje je samo vezano za segment emocija. Opsednuti ste razmišljanjima o nekom.

VAGA - Shvatate da vam je neko iz kruga kolega velika podrška i žao vam je što u ovom trenutku ne možete da mu na pravi način pokažete zahvalnost. Drugi deo dana je protkan emocijama i nežnošću, odlično za kontakt sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA - Ono što budete isplanirali, to ćete i ostvariti iako je više nego sigurno da će biti velikih prepreka. No, niste spremni da odustanete. Ovaj dan je pravi za emotivne relacije. Vreme kada vi i partner možete uživati I povezati se.

STRELAC - Neko od kolega je svojim postupcima pokvario ono što ste odradili i shvatate da ćete veći deo posla morati da ponovite. Danas vam sledi borba sa sitnim problemima. Popodne i veče pogoduju onima koji žele avanturu, opuštanje.

JARAC - Teško ćete se uklopiti sa saradnicima i kolegama, pa spremite živce. Previše obaveza i biće komplikovano sve završiti. Možda je u poslovnom segmentu dan naporan, ali je zato za emocije odličan. Pravi trenutak za komunikaciju sa simpatijom.

VODOLIJA - Danas pokušavate da se uskladite sa zahtevima koje drugi postavljaju pred vas, ali to vam nikako ne polazi za rukom. Malo nerviranja, ali sve završavate na vreme. Voljena osoba se šali sa vama, ne shvatajte sve ozbiljno.

RIBE - Više će vas danas interesovati emocije nego ono što se dešava u poslovnom segmentu. Nemojte da se usmerite samo na polje ljubavi, jer danas mogu da se otvore šanse za jedan dodatni poslić koji bi vam doneo pristojnu sumu novca.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com