Ovnovi hoće Novu godinu na bis, Blizancima je previše – posvećuju se sebi...

Kakav je vaš prvi dan u Novoj godini iz astro ugla?

.

OVAN

Prvi dan u novoj 2019. dočekujete sa Marsom u svom znaku i polju ličnosti ! Koliko god da je noć iza vas bila iscrpljujuća I puna dešavanja, niste ni malo umorni. Šta više – ne bi me iznenadilo da poželite reprizu!

BIK
Vi ste danas u potpunosti okrenuti emotivnom partneru. Koliko god da je problema ili tenzije bilo u proteklom periodu, sada je sve to iza vas I vas dvoje istinski uživate u svakom zajednički provedenom momentu. Divan način da se započne nova godina!

BLIZANCI
Prijatelji vas danas vuku na više strana. Vi biste najradije sve njih da ispoštujete I da svakome poklonite po malo svog vremena, ali bojim se da vam umor I iscrpljenost to neće dozvoliti. Potrebno vam je da u ovom danu više vremena posvetite samo sebi….

RAK
Sa Mesecom i Venerom u zagrljaju u vašem polju ljubavi – bilo bi najbolje da dan provedete sa emotivnim partnerom ! Ukoliko to iz nekog razloga nije moguće, sigurno je da ćete baš misliti na drago vam biće… .

LAV
Naglašeno polje doma i porodice govori da će Lavovi najveći deo dana provesti baš sa onima koji su im najbliskiji. Ukoliko danas očekujete neko društvance kod sebe – budite sigurni da ćete se svi zajedno divno provesti ! Još ako je tu i simpatija….tim bolje…

DEVICA
Vi ćete danas biti u pokretu – verovatno ćete obići neke ljude koje jako želite da vidite, slatko se ispričati i provesti lepo vreme zajedno. Danas ćete biti i u kontaktu sa nekim koga jako volite – sa simpatijom ili sa jako bliskim prijateljem koji ne živi blizu vas.

VAGA
Danas se opustite i najpre budite sebi na prvom mestu. Prethodni dani su vam baš popili svu energiju i sada je jedino važno da se lepo odmorite i uživate u svom miru. U svoje okruženje ćete pustiti samo one koji su vam najbliskiji i najmiliji.

ŠKORPIJA
Danas privlačite lepa dešavanja i pozitivne ljude u svoj život. Gde god da se pojavite, gde god da odete – očekuju vas raširene ruke i nasmejana lica. Danas podelite svoje vreme sa onima koje volite – biće vam puno srce!

STRELAC
Prošle nedelje su bile lude, i prošla noć je bila luda….i Strelčevima je danas baš potreban odmor. Ipak, malo je verovatno da ćete moći da se smirite i opustite. Zovu vas prijatelji, poznanici – i sigurno je da ćete neki poziv ipak prihvatiti i otići po još malo « ludila ».

JARAC
Vaš umor stoji kao posledica prethodnih dana….ali i prethodne noći – ali teško je da će oni oko vas primetiti da ne funkcionišete baš na sto posto energije. No, umor vas ne može sprečiti da vidite neke osobe koje su vam baš bitne.

VODOLIJA
Kontakti sa prijateljima donose vam odlično raspoloženje, a moguće je I da ćete sa nekim od njih otići I večeras u provod. Možda ne tako lud kao onaj od sinoć – ali sigurno pun pozitivne energije I dobrog društva. Uživajte!

RIBE
Danas ste baš emotivni – možda evocirate neke uspomene, možda razmišljate o onima koje volite. Baš želite da se vidite sa nekim osobama koje vam jako nedostaju. U emotivnom segmentu ovo je jedan miran, nežan i romantičan dan.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs