Ova četiri znaka Zodijaka KRIJU SVOJA PRAVA OSEĆANJA!

Postoje ljudi koji će izraziti ono što osećaju direktno. S druge strane, postoje i oni koji se jednostavno ne osećaju prijatno kada iskreno dele svoja osećanja.

Izvor: Ženski magazin  |  
Ilustracija Foto: EGHStock/Shutterstock
Ilustracija Foto: EGHStock/Shutterstock
.

I kao što je slučaj sa mnogim našim osobinama ličnosti, izražajnost emocija često ima veze sa kvalitetima koje nam daje naš astrološki znak. Koji znaci imaju tendenciju da sakriju svoja prava osećanja ili treba da nauče kako da se otvore?

Bik

Bik će se otvoriti ako oseti da može da veruje drugoj osobi, ali nije lako zadobiti njihovo poverenje. Oni radije zadržavaju svoja prava osećanja za sebe sve dok praktično ne budu sigurni da niko neće na neki način upotrebiti njihova osećanja protiv njih. Ako ipak prođete test, Bik će biti velikodušan prema vama. Ali ako mu nešto ne pođe za rukom, nastaviće da igra hladno.

Devica

Device su takođe jedan od znakova koji svoja prava osećanja radije čuvaju od znatiželjnih očiju, osim ako je apsolutno neophodno izraziti ih. Oni sami obrađuju svoje emocije, kad god žele. Za njih nema ništa gore od toga da kažu nekome kako se osećaju, a da ne budu primećeni. Device žele da ih čuju, samo ne veruju da će iko osim njih samih moći da im pomogne ili da ih u potpunosti razume.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da veruju da emotivnost ometa postizanje ciljeva i rada. Pošto je Jarac uvek zauzet karijerom, retko ima priliku da priča o svojim osećanjima. Nemojte se zbuniti. Jarčevi nisu roboti i imaju srce. Jednostavno postoji određeno vreme i mesto za njih da podele svoja osećanja. A gde i kada, to je druga priča.

Vodolija

Nije tajna koliko Vodolija može biti nezgodna sa emocijama. Oni zapravo ne vole da se bave ničijim osećanjima, posebno svojim. Ako želite da znate kako se oseća Vodolija, nemojte čekati da vam to usmeno kažu, jer će verovatno samo izbegavati tu temu. Ako želite da znate šta bi mogli da osećaju, najbolje je da potražite neverbalne znakove.