Nedelja je: Vage imaju dobar predlog za partnera, Device se okružuju zanimljivim ljudima, Lavovi se žrtvuju zarad mira

Kakvi su vaši astro aspekti poslednjeg dana ove sedmice? Pročitajte u nastavku.

Dobar predlog ga čeka, foto: Donskaya Olga / Shutterstock
Dobar predlog ga čeka, foto: Donskaya Olga / Shutterstock

OVAN

Imate dobre planove za provod i učinićete sve i da ih sprovedete u delo. Emotivni partner se možda baš i neće složiti sa svim stavkama koje ste isplanirali, ili će se truditi da deo vremena provede u svom društvu. Ipak, pred sobom imate jedan lep i ispunjen dan.

BIK

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve izazove, a vi biste radije da se malo odmorite, da provedete više vremena usmereni samo na sebe. Moguće je da ćete tek u kasnim popodnevnim satima uspeti da ugovorite viđenje.

BLIZANCI

Vaša okolina očekuje da obavite neke poslove ili dogovore na koje ste se obavezali. Danas nemate nekih posebnih dešavanja, uglavnom će vreme proteći u susretima i opuštenim razgovorima sa prijateljima ili sa ljudima koji su vam dragi.

RAK

Ukoliko ste usamljeni, savetujem vam da izađete i odete malo u provod, oraspoložićete se i provesti bolje nego što to očekujete. Ukoliko imate voljenu osobu, pred vama je dan ispunjen romantikom, intenzitetom i senzualnošću.

LAV

Spremni ste da se danas „žrtvujete“ zarad drugih. Postavićete se i prema članovima porodice i prema emotivnom partneru na najbolji mogući način. Spremni ste na ustupke i prilagođavanja, sve zarad dobre atmosfere i mira.

DEVICA

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam zanimljive ili sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste sami, odličan je trenutak da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vas privlači. Takođe, moguća su i nova poznanstva.

VAGA

Čekaćete pravi momenat da danas iznesete predlog nekom od ukućana ili emotivnom partneru. Ovo je nešto što je vam izuzetno važno, zato i čekate da nastupite baš onda kada treba, kada osetite da je druga strana raspoložena i spremna za dogovor.

ŠKORPIJA

Šta god radili, sa kim god se susreli tokom dana, trudićete se da nametnete svoje mišljenje i stavove. Čak ćete i prema voljenoj osobi primeniti autoritativno i dominantno ponašanje. Razmislite zašto vam je toliko potrebno da uvek budete u pravu?

STRELAC

Previše razmišljate o nekim stvarima koje ne možete promeniti. Ne nervirajte se bez razloga, jer je pitanje u kom će pravcu situacija oko koje se brinete, ići. Ako krijete neke stvari od emotivnog partnera, bilo bi dobro da budete na oprezu.

JARAC

Danas ste u nedoumici – kome dati prednost – voljenoj osobi ili prijatelju...koliko god da vam je stalo do vašeg dragog bića, čini mi se da ćete ipak prijateljstvo staviti na prvo mesto. Još ako ovu osobu niste videli odavno, ili ste dogovorili susret još pre izvesnog vremena....

VODOLIJA

Bilo bi odlično da udovoljite sebi i ove trenutke provedete negde van porodične ili kuće atmosfere. Potrebno vam je da prošetate, da budete na svežem vazduhu, da vas ne drži mesto. Ako je voljena osoba spremna za akciju sa vama, odlično.

RIBE

Veliki planovi za današnji dan, ali čini mi se da ste na više mesta dali obećanje da ćete se pojaviti. I kako ćete sada uklopiti sve to, to je već pitanje. Prepustite se trenutku, pa gde god da vas situacija odvede. Nekada se najbolje stvari dešavaju potpuno neplanirano.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/