Lavovima je OVAJ UTORAK vrlo podsticajan; Ribe čekaju odlični poslovni momenti; Bikovi planiraju putovanje sa partnerom

Ko je danas više raspoložen za prijatelje nego za partnera, a ko će se ipak usmeriti na kontakt sa voljenom osobom?

Foto: Jacob Lund / Shutterstock
Foto: Jacob Lund / Shutterstock
.

OVAN - U dobrom ste raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju, možda čak i susret.

BIK - Neke stvari ste uspeli da „složite“ i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Planirate sa partnerom kraće putovanje u skorije vreme.

BLIZANCI - Danas ćete imati pomoć posrednika u jednom dogovoru. Situacija se rešila na bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se – dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.

RAK - Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvek treba rešiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati.

LAV - Danas vam nikako ne odgovara da budete statični, pa ćete se angažovati oko svega što vam je prioritet. Vrlo podsticajan dan – krećite se, komunicirajte, bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazujete svoje simpatije prema nekom.

DEVICA - Uspeli ste da rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvesno. Danas sledi zanimljivo novo poznanstvo, vrlo verovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

VAGA - Neke podsticajne promene se dešavaju i vi vrlo pozitivno reagujete na njih. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brži, lako se snalazite i sve završavate na vreme. Ostavićete dobar prvi utisak sa ljudima koje upoznajete.

ŠKORPIJA - Gomila obaveza je pred vama i pokušavaćete da ih uskladite. Možda će sam početak dana biti naporniji, ali ćete vrlo brzo uhvatiti ritam. Preko posla ide zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhovita i baš u vašem fazonu.

STRELAC - Odličan trenutak za sve ono što ste planirali ili što morate završiti. Ne dozvolite da vam povremeno mračno raspoloženje pokvari ove momente. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Ne čekajte – pokrenite se!

JARAC - Obavljanje poslovnih obaveza ide lakše i bez zastoja. Taman možete da ugrabite više vremena za sebe i odradite i nešto što je lično za vas bitno. Takođe – usmerite se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana jedva čeka vašu inicijativu.

VODOLIJA - Spremite se za dan koji će biti pun dešavanja, ali i dobrog raspoloženja i pravih momenata da se pokažete. Bacite se na posao, uradićete tri puta više od onoga što mislite da možete. Sve vam se danas otvara sa lakoćom, iskoristite to.

RIBE - Dan morate iskoristiti i biti u pokretu jer vas čekaju neki odlični poslovni momenti, moguće čak i pohvala od strane nadređene osobe. Vreme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, sve će između vas dvoje biti baš kako treba.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com