Horoskopski znak otkriva ZAŠTO VAM PROPADAJU VEZE: Vaga "popravlja" partnera, Rak guši, Bikovi ostaju ljuti čak i posle izvinjenja

Rak je brižan, ali u vezi ima potrebu da bude nametljiv i često "guši" partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Devica je partner koji najverovatnije njuška po fiokama i proverava partnera. Takav nivo sumnjičavosti i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti svaku relaciju.

foto: Depositphotos/kiuikson
foto: Depositphotos/kiuikson

Odnosi se završavaju iz najrazličitijih razloga. Da li sam ja kriv? Da li su krive druge osobe? Teško je znati zasigurno. Ali vaš horoskopski znak može da pomogne da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova, piše Atma.hr.

Ovan

Ovan je definitivno znak sa velikom dobrotom u srcu, ali za tu dobrotu ne znaju uvek svi. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu. To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problem sa otpuštanjem nervoze i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno. Čak i ako je vaš partner pogrešio i izvinio se, vi i dalje podgrevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas..

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obećati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju da povremeno odete i radite stvari na svoj način. To može da bude neverovatno odbojno partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite status odnosa. Da li stvarno spremni za ovo?

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju da bude egoističan i površan. To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite da uvek budete pobednik. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno za ljude oko vas.

Devica

Devica od svih znakova ima najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i proverava istoriju internet pretraživača partnera. Svaki nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne vodite se svojim osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju da odaberu partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vam potrebne. To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti odabrati kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja. Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima. Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strelac

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno. Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje. Ako ste otvoreni i vaš partner je introvertna osoba, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

Jarac

Jarčevi se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu da veruju svoji partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zaslužiti vaše poverenje. Poverenje se ne zaslužuje. Nepoverenje se zaslužuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Vodolije su pametne, uvek imaju neku pošalicu na vrhu jezika. Sa osobama brzog uma često može biti veoma, ali morate znati meru. Vi imate tendenciju da se prepirete s ljudima, a to može brzo da "ohladi" vašeg partnera.

Ribe

Ribe, baš kao i Rakovi, imaju tendenciju da buru preterano emotivni s vremena na vreme. Ali, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima. Vi ne želite da budete sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte započinjati viđanje s nekim novim. Morate da naučite da prebolite bivše ljubavi i ostavite svoj prtljag za sobom pre nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.