Da li je pred nama baksuzni utorak: Većinu horoskopskih znakova očekuju problemi na poslu, a šta se dešava na polju ljubavi?

Mnogi će danas muku mučiti na polju poslova i finansija. Biće teško iz njih izaći kao krajnji pobednik. Ipak, neke očekuju prijatna dešavanja kada je u pitanju novo poznanstvo ili nenadani flert? Da li ste među njima.

Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
.

OVAN

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi uobičajenim poslovnim normama. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme.

BIK

Ne dozvolite da kancelarijsko prepucavanje preraste u konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da se u poslednje vreme suviše uvukao u svoju ljušturu I obraća pažnju samo na sebe.

BLIZANCI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu nimalo lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem baš I ne slažete. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega. Potrudite se.

RAK

Neka greška koju ste napravili dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost. Podstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići. Pozovite osobu koja vam šalje signale na kraći izlazak ili kafu.

Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
.

LAV

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje u okviru posla ili na obavezu koju ste trebali da odradite. Branićete svoje interese vrlo žestoko. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete svoje nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Iako ste svesni da ste napravili propuste, nećete lako preuzeti krivicu na sebe. Kao da vam je malo prepucavanja sa kolegama potrebno da biste izbacili nervozu I negativnosti kojima su vas drugi u prethodnim danima zatrpavali. Nije dobro za emotivne kontakte.

VAGA

Komentari nekog ko vas kritikuje izuzetno vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA

Preskočite negativne impulse koji će se danas javljati. Ne reagujte na provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe I dokazivanja koja ničemu ne vode. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
Problemi na poslu, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
.

STRELAC

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće vašu pažnju. Niste vi napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da odradite I ispravite. Još jedan dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne I veče provesti odmarajući se.

JARAC

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je podbosti I potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Nemojte danas da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati situacija koju ste pokrenuli. Ne menjajte u poslednjem trenutku nešto što ste maltene već priveli kraju jer ćete se samo upetljati I imaćete problem da završite. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.

RIBE

Biće teško organizovati svoje obaveze. Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete. Neko vas svojim ponašanjima izaziva I provocira. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje I opuštanje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/