Ove sedmice: Neka se Ovnovi spreme za strasne noći, Rakovi za flert

Šta vas čeka u novoj nedelji od 18. do 25. aprila na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu, saznaćete u nastavku.

.

OVAN
POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti tokom ove faze. Preporučuje se da budete što aktivniji na poslovnom planu, uspeh vam je skoro pa sasvim zagarantovan. Potrudite se da pokažete svoj pun potencijal.
LJUBAV: Veoma povoljna faza tokom koje ćete uživati u svim plodovima ljubavi, u strastvenim noćima, jakim zagrljajima, i bliskosti sa voljenom osobom. Nećete se odvajati jedno od drugoga, kao da ste na samom početku veze!
ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i puni ste energije. Imate potrebu da budete što aktivniji! Slušajte svoje telo, pa ako vam aktivnost prija- pravac teretana ili trčanje! Maksimalno iskoristite ovu povoljnu fazu!

BIK
POSAO: Postajete prilično nestrpljivi kada razmišljate o jednom poslovnom projektu. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, sada možete da očekujete značajno poboljšanje zarade. Situacija se lagano popravlja.
LJUBAV: Veoma pozitivna atmosfera u sklopu vašeg doma vam uliva dodatnu dozu motivacije i pozitivne energije. Ako ste u braku- partner vas obasipa ljubavlju. Oni koji su slobodni mogu očekivati zanimljiva dešavanja sa Lavom.
ZDRAVLJE: Povoljan period tokom kog možete veoma lako izgubiti višak kilograma ako ste barem malo redukovali svoju ishranu. Većih zdravstvenih problema ne bi trebalo da bude.
BLIZANCI
POSAO: Možete da očekujete važna dešavanja na polju posla. Moguće je potpisivanje nekog ugovora na koji ste dugo čekali, ili npr. rešenje o stalnom zaposlenju. Ukoliko ste u potrazi za poslom, imaćete priliku za honorarnu zaradu.
LJUBAV: Veoma lako izražavate svoje emocije i baš iz tog razloga i dobijate ono što poželite i zatražite... Osećate se dobro u svojoj koži, lako sklapate nova poznanstva i zračite pozitivnom energijom.
ZDRAVLJE: Psihički i emotivno ste sasvim stabilni, pa se i situacija na zdravstvenom planu takođe polako popravlja... Možete da očekujete eventualno manje probleme sa kijavicom ili prolaznim alergijama.

RAK
POSAO: Možete da očekujete veoma značajan priliv novca. Zadovoljni ste jer ste uspeli da rešite skoro sve finansijske probleme koje ste imali. Bićete potpuno rasterećeni tokom ove faze.
LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma strastvena i temperamentna osoba, moguće je da je u pitanju neko od vatrenih znakova - Ovan, Lav ili Strelac. Možete da očekujete da ćete veoma brzo iz flerta preći u nešto konkretno.
ZDRAVLJE: Druga polovina ovog perioda donosi manji pad energije, pa će vam tada prijati nešto mirniji tempo aktivnosti. Generalno se dobro osećate, period je povoljan za oporavak ako ste imali neku intervenciju.

LAV
POSAO: Veoma ste optimistički nastrojeni prema dešavanjima koja vas očekuju u budućnosti. Verujete u sebe i u mogućnost da ostvarite uspeh u karijeri. Ipak, tokom ove faze teško možete da napravite neku sasvim konkretnu promenu.
LJUBAV: Kakav god da je vaš trenutni emotivni status- možete da očekujete stabilizaciju na tom polju. Promena pre svega dolazi od vas i od činjenice da ste konačno preuzeli inicijativu po nekim važnim pitanjima.
ZDRAVLJE: Možete imati manjih problema sa pritiskom koji oscilira, pa povedite računa o tome. U par navrata se možete osećati iscrpljeno i malaksalo, kada to primetite- odmarajte, nemojte ništa da radite na silu.

DEVICA
POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan period tokom kog nećete imati mnogo posla. Otvara vam se prilika za kraći odmor, bićete više posvećeni nekim drugim stvarima i slobodnim aktivnostima nego poslu.
LJUBAV: U vama se bude emocije prema jednoj neobičnoj osobi. Imate strah od toga da joj se približite jer niste sigurni kako bi mogla da odreaguje. Pokušavate na suptilan način da joj pošaljete ljubavne signale.
ZDRAVLJE: Imaćete manjih problema sa nesanicom. Moguće je da ćete tokom ove faze biti okrenuti izlascima ili noćnom životu, pa je naglašena i blaga sklonost ka porocima. Potrudite se da ne preterujete.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete da će vam se isplatiti neki posao u koji ste jako dugo ulagali. Potrudili ste se da izgradite imidž i sliku o sebi koja vam je omogućila proboj i dalje napredovanje na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Možete da očekujete da će neka osoba iz kruga prijatelja a vam izjavi ljubav ili da pokuša da vas zavede. Ulazite u priču iako niste sasvim sigurni u svoje emocije. Na kraju su mogući nagli preokreti.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju problemi koje bi mogla da izazove nervoza ili preterano užurban način života. Nemojte da preskačete redovne obroke i potrudite se da osluškujete potrebe svog organizma.

ŠKORPIJA
POSAO: Imaćete priliku da poboljšate odnose sa nadređenima, moguće je i da postanete privatno bliski sa nekim od njih. Možete da očekujete priliku da poboljšate svoj poslovni status veoma uskoro.
LJUBAV: Ukoliko ste se upustili u emotivnu vezu sa osobom sa posla, možete da očekujete veoma uzbudljiva dešavanja. Ne razmišljate o mogućim negativnim posledicama, posvetili ste se uživanju.
ZDRAVLJE: Imaćete mnogo energije pa ćete biti skloni tome da neke stvari forsirate. Povedite računa da ne dođe do zahuktavanja strasti prilikom neke svađe, kako ne bi došlo do tuče ili nekih drugih povreda.

STRELAC
POSAO: Ukoliko ste već duže vreme bez posla, možete konačno da očekujete da ćete dobiti priliku da se dokažete u okviru svoje struke! Obrazovanje će vam se konačno isplatiti. Idete sigurnim koracima napred.
LJUBAV: Dajete voljenoj osobi dovoljno razumevanja i slobode, kako biste oboje mogli da istražite i neke druge mogućnosti. Ne želite i niste spremni da se tako brzo obavežete, iako imate emocije prema dotičnoj osobi.
ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate veće probleme, ako budete bili posvećeni zdravim životnim navikama. Međutim, ako budete preterivali sa unosom alkohola, poroka, tableta, cigareta, mogući su problemi sa jetrom.

JARAC
POSAO: Dobijate deo novca na koji ste dugo čekali. Moguće je da vam se vraća neka pozajmica koju ste davno dali. U svakom slučaju, polje finansija kreće nešto bolji tokom što je za vas uvek lepa vest!
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba nećete moći da obuzdate sebe i da ne pokušate da joj priđete. Svesni svih rizika, ipak možete uspeti da je zavedete. Pitanje je samo, kuda sve to vodi?
ZDRAVLJE: Vaša unutrašnja snaga i energija su veoma velike, jaki ste i vitalni i imate dobru moć regeneracije. Koji god problem da vas muči se može prevazići, samo je potrebno da se na vreme obratite svom lekaru.

VODOLIJA
POSAO: Možete da očekujete potpisivanje važnih ugovora u vezi neke nove poslovne saradnje. Ukoliko ste očekivali odobrenje od strane viših institucija ili od suda, možete da očekujete pozitivan ishod.
LJUBAV: Vodolije koje već duže vreme imaju neku ozbiljnu vezu sada mogu da očekuju značajan napredak na tom polju. Zajedno sa voljenom osobom pričate o braku i stvaranju porodice.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju mogući manji problemi ili smetnje vezane za urogenitalni trakt, bubrege pogotovo. Moguće je da ste podložni nekim manjim infekcijama ili prehladi. Povedite računa o sebi.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete da će vam svakodnevne obaveze i aktivnosti sada padati daleko lakše nego u prethodnoj fazi. Imate mnogo energije i volje i posvećeni ste svom poslu do krajnjih granica...
LJUBAV : Iako je ljubavna veza u kojoj ste zapala u stanje svakodnevnice, to vam po prvi put u životu ne smeta. Osećate se sigurno i mirno pored voljene osobe uživate u zajedničkim trenucima.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, ali lako se možete vratiti u normalan kolosek ako svoju ishranu budete prilagodili potrebama svog organizma. Pre svega je važno da povećate unos svežeg voća i povrća kao i unos tečnosti.