Dan zaljubljenih u Zodijaku: Ko je jedva dočekao ovaj dan?

Razni ljudi, razne ćudi. Tako je i sa horoskopskim znacima. Ko se raduje ovom danu, a ko ga izbegava u širom luku, ne pridajući mu važnost?

.

Ovan priželjkuje više pažnje
Temperamentni pripadnici ovog znaka vole velike i ekstravagantne dokaze ljubavi, pa im je Dan zaljubljenih idealna prilika za to. Budući da će se i sami potruditi, isto očekuju i od partnera koji će se naći u problemima, ukoliko ne bude stvorio idiličnu ljubavnu atmosferu.

Biku je ovo prilika za uživanje
Kako Dan zaljubljenih za mnoge podrazumeva ukusnu večeru, pripadnici ovog znaka upravo zbog toga uživaju u ovom danu. Ne pate od velike demonstracije ljubavi ili filmskih scenarija, već Dan zaljubljenih vide kao priliku za hedonističko uživanje sa partnerom.

Blizanci ne žele tipičan Dan zaljubljenih
Pripadnici ovog vazdušnog znaka nisu pobornici romantike, a za njih ovaj praznik i ne predstavlja nešto veliko. Drugačiji izlazak kod njih je uvek dobrodošao, pa tako i na ovaj dan. Ne vesele se tipičnom scenariju ruža i sveća. Neće previše da prave dramu ni ako ne dobiju dar.

Rak obožava Dan zaljubljenih
Pripadnici ovog znaka jedva čekaju ovaj dan, pod uslovom da su zaljubljeni i imaju sa kime da ga proslave. Od partnera najviše očekuju da uživa sa njima i prepusti se romantici. Njihovo idealno romantično veče počinje sa večerom i završava se kao u filmu, vođenjem ljubavi i nežnim rečima.

Lavu 14.2. ne znači puno
Pripadnici ovog znaka nisu imuni na romantiku, ali bi radije da ona živi svaki dan, a ne radi komercijalizacije. Budući da vole lepe poklone, neće se buniti ukoliko ih budu dobili, ali neće ih ni očekivati. Za njih je idealan provod dobar film u zagrljaju svoje ljubavi - na kauču.

Device očekuju romantiku "reda radi"
Pripadnici ovog prizemljenog i analitičkog znaka nisu preterano romantični te više vole konkretna lepa dela nego poklone i reči. Ako im ne biste čestitali ili ako im ne budete baš ništa poklonili za Dan zaljubljenih, ipak bi se osećali povređeno jer je to "red". Napišite im i neku lepu poruku.

Vaga voli posebne prilike
Pripadnici ovog znaka vole svaku priliku za koju treba lepo da se obuku, posete otmen restoran i uživaju u odličnom vinu. Oni ne očekuju toliko romantiku, koliko celokupni doživljaj uživanja. Ako ništa od toga ne budete organizovali, razočaraćete Vagu koja će smatrati da niste dovoljno emotivni, mada ni sama nije ništa ni bolja ni romantičnija.

Škorpiji je Dan zaljubljenih prilika za vatreni seks
Za pripadnike ovog znaka proslava Dana zaljubljenih asocijacija je na vatreni seks. Seksi donje rublje, maštoviti scenario i noć posvećena partneru za njih su vrhunac romantike. Ne očekuju skupe poklone, jer bi ih više radovala erotska masaža.

Strelac ustvari voli Dan zaljubljenih
Iako ne gledaju na ovaj praznik kao na simbol ljubavi, pripadnici ovog znaka rado će se prepustiti romantici. Iznenađenja će ih oboriti s nogu, naročito ako je reč o novim stvarima koje do sada nisu iskusili. Nemojte da se čudite ako danima pre budu pričali da ne žele ništa za Dan zaljubljenih - oni samo žele da ostave utisak razumne osobe.

Jarac želi dodire umesto lepih reči
Poput Devica, i Jarčevi "odrađuju" ovaj praznik. No, da ih partner zaboravi sigurno bi se naljutili. Ne žele da dobiju niti da daruju skupe poklone, već bi radije veče proveli u razgovoru i zagrljaju, a potom uživali u vatrenom seksu. Dodiri im znače više od komplimenata, a i njihov su način iskazivanja emocija.

Dan zaljubljenih? Glupost za Vodolije
Pripadnici ovog znaka definitivno su najveći protivnici komercijalizacije Dana zaljubljenih. Oni ne vole da se od njih nešto očekuje, bilo to cveće, ruže ili romantične poruke, a to isto ni oni ne traže od partnera. Ipak, ako su "sveže" zaljubljeni poželeće da ga proslave, ali ni sami ne znaju na koji način.

Ribe žele filmski scenario
Ovo je dan za ostvarenje svih ljubavnih snova romantičnih Ribica, budući da ulažu puno u emotivne odnose, i njihova očekivanja su velika. Maštaju o putovanju, romantičnoj večeri ili plesu uz zalazak Sunca. Ako njihov partner ne želi isto, biće tužni i razočarani i misliti kako ih dovoljno ne voli.

Izvor: 24sata