Rakovi razmišljaju o prošlosti; Lavovi željni ljubavi i pažnje; Vage samo žele da prespavaju dan

Šta nam zvezde prognoziraju ovog utorka?

rakovi razmišljaju o ljubavima iz prošlosti, foto: Olena Yakobchuk / shutterstock
rakovi razmišljaju o ljubavima iz prošlosti, foto: Olena Yakobchuk / shutterstock
.

OVAN

Nema razloga da budete opterećeni time što neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. U nekim danima se morate suočiti i sa preprekama, ali i sa sopstvenom nesigurnošću. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

BIK

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što je vama od značaja i to vas pomalo deprimira. Računali ste na jednu osobu, ali od tog posla ništa. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

BLIZANCI

U potpunosti su vas zaokupile obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da svoju pažnju raspete na sto strana. Može biti kritike od strane šefova. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

RAK

U toku celog dana će vas držati poprilično mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti.

.

LAV

Razmišljate o svom finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Ovakvi dani dođu i prođu. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba razmazi i uteši.

DEVICA

Jako vam smeta što se jedna osoba predstavlja kao da je na vašoj strani, a ne možete da ne primetite da vas u isto vreme ogovara čim okrenete leđa. Pokušavate da opravdate neka ponašanja od strane voljene osobe. Nisam sigurna da vam uspeva.

VAGA

Poslovne obaveze će vam se popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa simpatijom danas ne funkcioniše. Ma jedva ćete čekati da se zavučete u krevet.

ŠKORPIJA

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije, ali vam nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Danas vam ide neka romantična pričica, pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

.

STRELAC

Stigao vas je umor i iako ćete se truditi da obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i nekih privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati kao isceđen limun.

JARAC

Muku ćete mučiti sa papirima. Doduše, vi kada odlučite da ćete nešto završiti ne odustajete, tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi kako treba. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt ili ćete se pogrešno razumeti.

VODOLIJA

Danas niste sigurni u nečije motive, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati svoje poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta, iako se vi trudite.

RIBE

Imate osećaj da ste sa jednom osobom zaista došli do svojih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. Emotivno ste danas potpuno nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/