Astro

Ove subote Ovnovima mozak "šlajfuje", Vage su naelektrisane, Lavovi u vrtlogu odluka, a Bikovi s partnerom prelaze na "VI"

Nekim znacima će ova subota doneti lepe trenutke sa partnerom, a neki će na takve čarobne momente morati da sačekaju. Kakva je vaša astro priča danas, pogledajte!

25.09.2021. - 06:30h
Dvoje
Dvojefoto: By Jacob Lund / Shutterstok

OVAN

U prepodnevnim satima je najbolje da neke bitnije obaveze prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti rastreseni i moguće je da ćete napraviti grešku. Popodne je već drugačije, glava vam je bistrija. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu.

BIK

U prvom delu dana ćete biti povučeniji, ali samo iz razloga što razmišljate na koji način da rešite neka važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije.

BLIZANCI

Čini vam se da nikada nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su neki novi dani.

RAK

Već ste mislili da neki odgovor ili informaciju ni nećete dobiti. U poslednjem trenutku dobijate potvrdan odgovor i ono što vam je bilo potrebno. Vrlo dobro raspoloženje i podsticajna komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.