Astro

NJIMA SE NE TREBA POVERAVATI: Ova tri horoskopska znaka ne znaju da čuvaju tajnu

Svakom od nas je potrebna bar jedna osoba u životu na koju se mogu osloniti u teškim situacijama, isplakati se na njenom ramenu, poveriti joj neku veoma važnu stvar... Ukoliko su vaši prijatelji rođeni u ova tri horoskopska znaka, razmislite, možda je ipak bolje da tajnu sačuvate za sebe.

24.09.2021. - 13:00h
Oni ne znaju da čuvaju tajnu
Oni ne znaju da čuvaju tajnufoto: Ollyy/Shutterstock

Astrolozi smatraju da ova tri horoskopska znaka ne mogu lako da sačuvaju tajnu koju im poverite.

1. Ribe

Ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu da obave svoj posao. I iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvek dobro verovati im. Kada dođe vreme, neće se libiti da nekome otkriju vašu tajnu.

Većinu vremena Ribe su opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv da izaberu sebe umesto nekog drugog.

2. Strelac

To su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo i zabava su im na prvom mestu.

Ako se s vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare između vas, ne očekujte ​​da će zadržati vaše poverenje. Njihova deviza je: ‘Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti’.

3. Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uz sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije poverenje sve dok tu ne dođe u pitanje cena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove porodice. Zato je bolje da imate to na umu i da pazite što govorite Lavu, piše 24sata.hr.