Astro

Kakav četvrtak je pred nama: Ovnove čeka mnogo dešavanja, Bikovi oprez sa dokumentacijom, Vage priželjkuju emotivni susret

Kraj nedelje se bliži. Ovog četvrtka neki će uživati u uspehu, drugi u ljubavi. Kakva je vaša astro prognoza?

23.09.2021. - 06:30h
Kakav četvrtak je pred nama?
Kakav četvrtak je pred nama?foto: Anetlanda/Shutterstock

OVAN

Pred vama je jedan dan sa mnoštvom dešavanja. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste nervoza, koja će vas povremeno hvatati. Ne požurujte ni druge, ali ni sebe. U emotivnom segmentu – partner vam pokazuje više pažnje.

BIK

Odlične okolnosti u poslovnom segmentu. Odnos sa kolegama i saradnicima funkcioniše. Obratite pažnju na papirologiju, moguća su manja nerviranja zbog nekih dokumenata. Vaši strahovi kada je voljena osoba u pitanju su bezrazložni.

BLIZANCI

Prilično ste odlučni i puni inicijative. Vaš nastup je samopouzdan i sada zaista možete napraviti preokrete i pokrenuti situacije koje su vam važne. U emotivnom segmentu – otvoreno ćete pokazati partneru koliko vam je stalo do njega.

RAK

Potrudite se da budete odlučni, ali smireni. Ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta i nemojte dozvoliti sebi burne reakcije. Partner vam može zamerati što previše vremena provodite u poslovnim obavezama, oseća se zapostavljeno.