Astro

Koje je tvoje IDEALNO mesto za seks prema horoskopu?

Toliko toga može biti određeno datumom tvog rođenja. Od toga kakav posao bi bio idealan za tebe, kakvu garderobu treba da nosiš do toga kako tvoj horoskopski znak utiče na tvoj seksualni život. Tako vatreni Lavovi vole da eksperimentišu i skloni su prevarama i avanturama, a privlači ih vođenje ljubavi pod vedrim nebom kao i grupni seks. Do su, sa druge strane, Vage konzervativne i svoj seksualni život drže za sebe i o tome retko, gotovo nikada ne pričaju. Svaki znak ima svoj fetiš i idealno mesto za seks, a ako želiš da iznenadiš svog partnera ili ljubavnika, saznaj koje mesto za vođenje ljubavi je idealno kako za njegov, tako i tvoj znak.

07.08.2021. - 20:00h
Koje je vaše omiljeno mesto za sex?
Koje je vaše omiljeno mesto za sex?foto: Aloha Hawaii/Shutterstock

Ovan

Ovnovi su direktni, iskreni ali i “prljavi” i vulgarni u seksu. Vi volite da tokom čina vođenja ljubavi i opsujete ali ne uživate u seksu koji predugo traje. Za vas je idealan seks na brzaka u kadi ali privlači vas i vođenje ljubavi u bioskopu dok gledate neki romantičan film. Vi neprestano žudite za izazovima, te se ne libite se da probate nove tehnike i poze.

Bik

Bikovi maštaju o seksu u nekom luksuznom hotelu sa pet zvezdica. Vi ste materijalisti, volite luksuz i skupe stvari te nikada ne biste pristali na “seks na eks” u autu ili na nekom javnom mestu. Pre toga se podrazumeva neka skupa večera uz sveće i latice ruža. Vi volite komfor i za vas je veliki krevet, a ne neko skučeno i neudobno mesto. Opuštena atmosfera će u Bikovima probuditi sva seksualna čula, a iskreno, vi volite da to traje celu noć.

Blizanci

I Blizanci su kranje slični Bikovima kada je luksuz u pitanju, ali za razliku od njih, vole da otvoreno pričaju o seksu i za njih je dobra predigra ključna za uživanje. Vi se nećete libiti toga da se “dohvatite” na podu dnevne sobe, kao ni da to uradite u spavaćoj sobi vaših roditelja. Vi biste rado proučili poze iz Kama Sutre ako je to i partnerova želja.

Rak

Rakovi su sramežljivi, ljubazni i fini, ali u krevetu su prave zveri. Vi ćete pocepati rado svoju i partnerovu odeću i uživati u divljem vođenju ljubavi. Nije vam bitno mesto ni vreme, koncentrisani ste na obostrano zadovoljstvo. Idealno mesto za vođenje ljubavi za vas je plaža.