Astro

Koje je vaše omiljeno piće: Svaki horoskopski znak ima "čašicu" za koju će se najradije uhvatiti!

Kada izađete u noćni klub ili dođete kod prijatelja na žurku važno je da odaberete piće koje će vas opustiti, oraspoložiti i prijati vašem organizmu. Opijanje pićima koja vam ne prijaju može dovesti do neprijatnih situacija, zdravstvenih problema i drugih neprilika. U tom izboru može vam pomoći i vaš horoskopski znak.

04.08.2021. - 20:00h
Koje je vaše omiljeno piće prema horoskopskom znaku?
Koje je vaše omiljeno piće prema horoskopskom znaku?foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

Ovan

Pripadnici ovog znaka su dinamični, inovativni i avanturistički nastrojeni. Vole da testiraju nove stvari, zbog čega eksperimentisanje sa koktelima za njih predstavlja idealnu novogodišnju akciju. Što je bitno je da kokteli ne budu previše slatki, a uglavnom im dosadi svaki nakon što ga piju duže vreme- Kokteli brzo "udaraju u glavu" sve odim Ovnova, koji umeju da ostanu pri sebi kada piju, stoga je ovaj znak veliki kapacitet za koktele.

Bik

Bikovi su vedri i prijateljski nastrojeni ljudi koji uživaju u dobrom društvu i veselju u krugu bliskih prijatelja. Bolje se zabavljaju u posebno izabranoj ekipi nego okuženi neznancima tokom lude avanture. Međutim, oni cene raskoš, pa će rado posegnuti za gutljajem kvalitetnog viskija. Kada raskoš nije u mogućnosti izbora, probaće bilo šta što znači da moraju biti oprezni kada je u pitanju količina unosa pića. Uradili bi sve radi dobre zabave, stoga se dešava da ponekad i ne znaju da stanu sa alkoholom.

Blizanci

Veoma su otvoreni, komunikativni i vrlo dobro se snalaze u svim situacijama društvenog tipa. Alkohol im budi želju za flertom i razgovore sa strancima. Za njih je vino Prošek idealno piće, ali ne odbijaju ni crno vino. Kada popiju, vole sve ljude i mnogo pričaju, ali lom napraviti neće.

Rak

Rakovi su emotivni i impulsivni, često menjaju raspoloženja pa se pod uticajem alkohola znaju ponašati malo teatralno. Uživaju u kvalitetnom crnom vinu italijanskog porekla, kao i u slatkim likerima od voća.