Astro

Ribe, gledajte danas kako ćete se “izvući” jer neko pokušava da vam natovari svoje obaveze; Strelčevi, druga strana čeka vaš “mig”

Ovaj četvrtak biće zanimljiv dan za mnoge znake. Da li se to odnosi i na vas?

22.07.2021. - 06:30h
Zanimljivo
Zanimljivofoto: Ann Haritonenko/Shutterstock

OVAN

Iako će vam povremeno biti naporno, ipak je ovo momenat kada možete rešiti veću poslovnu problematiku. Vi lično ćete biti u dobrom raspoloženju i spremni za komunikaciju sa suprotnim polom. Mogućnosti za flertovanje naglašene.

BIK

Izgleda kao da će vam sve zaostale obaveze odjednom iskočiti na dnevni red. Pripremite se za naporan poslovni dan. Ipak, rezultatima ćete biti zadovoljni. U ljubavi, često razmišljate o prošlosti, pa tako i danas – moguć je i kontakt sa nekim od bivših partnera.

BLIZANCI

Potrebno vam je da neke situacije u poslovnom segmentu okrenete u svoju korist i danas ćete biti angažovani oko toga. Neko pokušava da manipuliše vama – ne dozvolite da vam natovari i svoj deo obaveza. O jednoj osobi često razmišljate.

RAK

Danas se osećate bezvoljno, bez energije...sve vam je teško da uradite i ako ikako budete mogli – eskiviraćete bilo koju ozbiljniju obavezu. Jaka potreba za emotivnom sigurnošću. Neophodno vam je prisustvo voljene osobe i bliskost sa njom.