Najbolji prijatelj za svaki znak Zodijaka: Ovnu treba Vaga, a Lava istinski razume Strelac

Prijatelji su važan deo života svakog od nas. S njima delimo srećne i tužne trenutke, oni su tu da nas podrže i pruže nam potporu u teškim vremenima. Evo ko su idealni najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak.

Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Ovan

Glasnom i aktivnom Ovnu treba njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu mnogo toga da nauče jedan od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će ih stalno vraćati u stvarnost. Za to su idealne Device, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi znaju da cene.

Blizanci

Blizancima su upravo Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i s Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj mora biti spreman da ih prati u svim prilikama.

Rak

Rakovi vole dobru zabavu, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijom. Njima zabave čak služe da ojačaju svoje prijateljstvo i prodube ih tako da ona traju čitav život.

Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Lav

Lavove najbolje razumeju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strelca. Ova dva znaka govore zajedničkim jezikom, jer cene mišljenja i stavove onog drugog.

Devica

Škorpija je najbolji odabir za Device. Zajedno vole da otkrivaju svet i da uživaju u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje mogu da se opustite i budu ono što jesu. Uz to, vole kada im se prijatelji dive, zato se često druže baš sa onima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpije

Obično su najsrećniji s najboljim prijateljem Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima i žele da svoje prijatelje upoznaju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
Najbolji prijatelji, foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Strelac

Ovan je savršen najbolji prijatelj za Strelca. Zajedno će se puno smejati i inspirisati. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, njihovo prijateljstvo može veoma dugo trajati, piše 24sata.hr

Jarac

Oni moraju da pronađu nekoga ko je pun razumevanja i ko ih može naučiti da se otvore. Devica je najbliža Jarcu po shvatanju sveta.

Vodolija

Oni se najbolje slažu s Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni su, a i jedno drugom su često rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu s Vodolijama, jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko razumeti Ribe kao Vodenjak.