Astro

Ovnovima je ova subota udarnička, Blizanci će pokušati da izvrdaju obaveze, a Vage da inicijativu za ljubav prepuste drugoj strani

Koji znaci horoskopa će se prvog dana vikenda dobro naraditi, a ko će uživati u plodovima zasluženog rada ili u bezbrižnom begu od svih obaveza i romansi, saznajte od naše astrološkinje.

19.06.2021. - 06:30h
Ljubav u prvom planu
Ljubav u prvom planufoto: Shchus / Shutterstock

OVAN

Subota bi trebala da bude dan za odmor, zar ne? No, čini mi se da se vi danas baš i nećete naodmarati… U emotivnom segmentu – možete vrlo dobro funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove.

BIK

Niste baš u nekom elanu za posao, pogotovo ako su neke obaveze koje vas iritiraju danas na dnevnom redu. Potrudite se da sve što imate obavite u prepodnevnim satima. Dan je dobar za druženje sa prijateljima ili izlazak u večernjim satima.

BLIZANCI

Potrebno vam je da se rasteretite od obaveza I da se opustite, pa ćete gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera, pogotovo ako bi voljena osoba bila kraj vas…

RAK

Pohitajte da sve što imate da obavite od posla I završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti umorni I nećete moći da se fokusirate. Moguće je da ćete dogovore koje ste imali zakazane ipak morati da odložite.