Astro

Četvrtak je dan za uživanje: Bikovi su spremni da pokažu ljubav, pred Rakovima je uspešan dan na poslu!

Zvezde nam svakog dana spremaju neka nova iznenađenja. Ovog četvrtka one imaju pozitivan uticaj na ovna, raka i stelca, a šta je sa ostalim znakovima pogledajte u današnjem dnevnom horoskopu. 

17.06.2021. - 06:30h
Srećna žena
Srećna ženafoto: Yuliya Yafimik/Shutterstock

OVAN

Priveli ste kraju veću obavezu ili projekat. U dobrom ste raspoloženju, ali će vam ovaj dan ipak dešavanjima oduzeti veću količinu energije. Najbolje je da popodne iskoristite da uživate u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati fina atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav partneru, ali I da kažete neke stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI

Lakše izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi svojom inicijativom.

RAK

Danas ćete biti uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad I zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom, makar prošetajte.