Astro

Bikovi su ove subote naporni, a uvereni da je problem u drugima, Ovnovi su napeti, ali energiju mogu konstruktivno iskoristiti...

Kakva je vaša energija danas i šta vam subota donosi u astro pogledu, saznajte u nastavku!

12.06.2021. - 06:30h
Neka nam bude lepo
Neka nam bude lepofoto: JKstock/Shutterstock

OVAN

Znam da ste nervozni, ali pokušajte da svojim delovanjem ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu meru.

BIK

Danas nemojte dozvoliti da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Vi druge smatrate teškima, ali i oni misle za vas da ste naporni. Potrebno je pronaći zajednički jezik I rešenje.

BLIZANCI

Odlična energija i vrlo podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može naljutiti ili uvrediti zbog vaših postupaka.

RAK

Ako umete da pronađete pravu meru u poslovnim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, verujte mi da će biti problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.